Review: Yves Rocher’s Brume Vitaminée (ansiktsspray)

Hei.

Ny uke, nye muligheter.

Vi har vært veldig heldige med været de siste ukene, og det har vært veldig varmt her. Jeg må innrømme at jeg ikke trives veldig godt når det er så varmt som det har vært nå (ca 30 grader). Jeg har migrene, og når det blir så varmt som dette, så får jeg veldig vondt i hodet. Jeg har smertestillende som jeg kan ta, så jeg lider egentlig ikke, men det er tungt å gå med vondt i hodet i denne varmen.

Nok klaging… Det var ikke det jeg skulle skrive om i dag. Tidligere i vår oppdaget jeg et produkt som jeg bare MÅ fortelle dere om. Det er en spray som faktisk hjelper å kjøle meg ned litt i denne varmen. Jeg snakker om Brume Vitaminée ansiktsspray fra Yves Rocher.

IMG_4107 IMG_4109

Dette er en vitamin-spray til ansiktet med lukt av pink grapefruit (les hva YR skriver på hjemmesiden sin her). Du kan bruke den så mye du vil, og den påvirker ikke sminken din. På hjemmesiden har de faktisk skrevet at sprayen kan forfriske sminken iløpet av dagen. Jeg bruker ikke foundation hver dag, så jeg har ikke fått testet akkurat det. Det jeg bruker sprayen til er å «avkjøle» ansiktet mitt. Den føles kald og forfriskende på huden, og det hjelper meg når hodet mitt blir for varmt. Det varer ikke veldig lenge av gangen, men nok til at jeg er veldig fornøyd med denne.

Jeg fikk den første flasken av Guro etter at hun hadde bestilt den fra nettsiden sammen med andre ting hun ville teste. Hun ville ikke ha den selv, så jeg fikk prøve den, og elsker den! Jeg har kjøpt meg 3 flasker til, selv om jeg ikke har brukt opp den første. Det er 50 ml i en flaske, men de holder en stund (kommer selvfølgelig an på hvor mye du bruker den).

Prisen pr flaske er 40 kr, men det er tilbudspris. Vet ikke hvor lenge tilbudet skal vare, men ifølge nettsiden til YR er normalprisen 200 kr! Jeg har ikke sett det før nå, men det er jo helt sykt. Jeg kan absolutt si at sprayen er verdt 40 kr. Jeg kunne til og med betalt litt mer for den, men absolutt ikke 200kr. Det har ikke noe med kvaliteten på sprayen å gjøre, men flasken er alt for liten til å ha en så høy pris. Jeg må huske å kjøpe inn noen flere før salget er over. Det er nok ikke et produkt jeg kommer til å bruke hele året, passer best på våren/sommeren for meg.

Så for å oppsummere, et veldig bra sommerprodukt som jeg virkelig nyter nå i varmen. Har ikke noe negativt å si om det, hvis vi ser bort fra pris-sjokket.

Jeg skal i bryllup om 2 uker (jeg er forlover), og jeg skal ha med meg sprayen i veska. Kan komme godt med for både meg og bruden 🙂

Ha en fortsatt fin dag, og sommer.

~Pia~

 

Reklamer

3 kommentarer om “Review: Yves Rocher’s Brume Vitaminée (ansiktsspray)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.