The History keepers: Nightship to China

Hei.

Nå skal det handle om den tredje boka i History keepers serien.

IMG_4020a

Jeg trodde dette kom til å være siste boka i serien, at det var en trilogi, men etter at jeg leste boka, og dobbeltsjekket på nettet, skjønte jeg at det skal komme flere bøker 🙂 Jeg vet ikke hvor mange fler Damian Dibben har tenkt til å skrive, men jeg gleder meg allerede til å lese neste. Den tredje boka kom tidligere i år, så jeg må nok vente en stund på neste, men jeg har så mange andre bøker jeg skal lese i mellomtiden, så det går bra.

Handlingen:

History keeperne må reise mange år tilbake i tid til Kina, for å stoppe den neste trusselen mot verden. Denne gangen er det den beryktede Xiang Xi som truer verden, og han er verre enn alt de har måttet kjempe mot før.

Jake, Topaz og Nathan må slå seg sammen med en agent fra et annet «kontor» for å stoppe Xiang Xi, men det er ikke så enkelt. På veien møter de andre utfordringer, og Jake blir litt distrahert av sine egne følelser og tanken på at storebroren kanskje er i live.

Det er litt vanskelig å si så mye om hva boka handler om uten å røpe for mye, så det ble et veldig kort sammendrag denne gangen.

Hva jeg synes:

Jeg likte boka enda bedre enn de to første. Disse bøkene blir bare bedre og bedre, og jeg gleder meg virkelig til neste. Nightship to China slutter med en ganske stor cliffhanger (at det slutter brått, og veldig spennende), det var det som gjorde meg mistenksom om at dette ikke var siste boka. Heldigvis var det ikke det 🙂

Nightship to China var ganske anderledes enn de to andre. Spesielt var oppdraget deres denne gangen noe helt annet enn tidligere. Jeg likte også at de dro til Kina, og historien vi lærte om der.

Denne boka var nok den voldeligste av de tre, og det var noe av slossingen som til og med jeg synes ble litt ekkel, men det gjorde det jo bare mer spennende.

Jake vokser mye i denne boka. Da tenker jeg ikke på i høyden, men i karakter. Han blir litt mer voksen.

Hvis du lurer på hva jeg synes om de to første bøkene, kan du lese det her og her.

Bøkene er ikke oversatt til norsk ennå, men du kan kjøpe de på engelsk på bokkilden.no
Bok 1
Bok 2
Bok 3

Ha en fortsatt fin dag. Håper dere koser dere i finværet 🙂

~Pia~

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.