Hjem, kjære hjem: Kjøkken

Hei.

I løpet av det siste året har jeg blitt mer og mer interessert i interiør, noe som har gjort at vi har brukt litt tid på å finne måter å forandre litt i leiligheten på. Funnet litt små ting, noen møbler og litt nye bilder som vi kan bruke til å fornye leiligheten litt.

Det første vi tok for oss var kjøkkenet.

Jeg har også blitt mer glad i å lage mat, så for meg er kjøkkenet ett av de viktigste rommene.

En viktig ting for meg når jeg skal lage mat er at det er ryddig på benkene, så jeg har god plass. Tro meg, det var absolutt ikke noe jeg brydde meg om før, og benkene var fulle av stæsj hele tiden. Nå prøver jeg å ha så lite som mulig der.

benken

kjøkken

Som dere ser står det nå bare noen få ting fremme, noe som gir meg god plass når jeg lager mat.

En annen ting vi gjorde var og kjøpe en bokhylle på Jysk. Den var ikke dyr i det hele tatt, og passet fint inn på kjøkkenet.

hylle1

Vi har satt mikroen øverst for å få den bort fra kjøkkenbenken. Vi bruker den ikke så veldig ofte, så det passer bra at den får stå der. I hyllen under har vi diverse glass med diverse ting i. Vi har ett glass for paste, sukker, mel, kapsler til kaffemaskinen og ett til frokostblanding. Under der igjen har vi et fruktfat og noen sugerør. I de svarte kurvene i nest nederste hylle har vi alt av småelektronikk til kjøkkenet. Kaffemaskinen, vannkoker, toastjern og en blender. Dette er også ting vi ikke bruker hver dag så derfor kan det ligge pakket bort til vi trenger det. I den nederste hyllen har vi ekstra drikke som ikke står i kjøleskapet, og en pose med poteter.

En annen ting vi gjorde var at vi kvittet oss med det store spisebordet vi hadde. Vi er bare to, så vi trenger ikke et bord til 6 personer. Dette bordet er også kjøpt på Jysk. Det har en ileggsplate så det kan bli større, men til vanlig er det et lite firksntet bord. De gangene vi får flere på besøk sånn at vi ikke får plass rundt bordet alle sammen (det er ikke ofte) så sitter Pia og jeg på barstolene ved kjøkkenbenken og så flytter vi bordet nærmere der.

 

mot vinduet

(Unnskyld for håndklet i vinduet, vi skal ha på nytt skjermingspapir der, men har ikke fått gjort det ennå.)

Det siste vi har gjort på kjøkkenet er at vi kjøpte et høyskap på Ikea. Dette bruker vi til å ha alt av mat som ikke må stå kaldt. Hermetikk, sauser og lignende.

mot vinduet

Så til slutt et overblikk på hele kjøkkenet. 🙂

oversikt alt

(Bare å se bort fra det rotete kjøleskapet. Vi er veldig glad i magneter.)

 

~Guro~

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.