Hjemme alene

Hei.

I dag jobber Guro sent, noe som betyr at ho ikke er hjemme før kl 22.30. Jeg er derfor alene hjemme, og jeg kjeder meg!!! Tidligere i dag var jeg sammen med Marit og den vakre datteren hennes, men nå har jeg vært hjemme igjen noen timer, og vet ikke hva jeg skal finne på.

Det er selvfølgelig mye jeg kunne funnet på… Rommet mitt bør ryddes, jeg kunne lest en bok, sett på en film eller serie, eller gått meg en tur. Jeg kommer nok ikke til å gjøre noen av disse tingene 🙂 Jeg blir bare mer og mer overbevist om at jeg må finne meg en hobby.

Hva gjør dere når dere kjeder dere?

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Hjemme alene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s