Tirsdagstradisjon med mamma

Hei.

I morgen er det tirsdag, og her i leiligheten vår betyr det kun én ting. Mamma kommer på middag, og vi ser den nyeste episoden av Teen Wolf.

Jeg begynte å se på Teen Wolf for ca 3 år siden (i begynnelsen av sesong 2). Da så jeg hele sesong 1, og de episodene som hadde gått av andre sesongen, på et par dager. Med andre ord, jeg falt pladask 🙂

Etter det fulgte jeg med uke for uke til sesong 2 var ferdig, men så begynte jeg på skolen, og jeg hadde ikke tid til å følge med hver uke, noe som gjorde at jeg glemte hvor mye jeg likte serien. Jeg kom på den igjen da de hadde 7 episoder igjen av sesong tre, og falt pladask en gang til. Jeg kunne ikke forstå hvordan jeg hadde glemt den.

Helt siden jeg begynte å se på Teen Wolf har jeg prøvd å få Guro til å se på den også, men har ikke klart å overtale henne. Hun ble endelig overtalt etter at jeg hadde sett på et par av de nye episodene mens hun satt i stua sammen med meg. Da fikk jeg henne også med på å se hele serien fra begynnelsen av, og det var starten på kjærlighetsforholdet mellom Guro og Teen Wolf. I dag tror jeg nesten hun er større fan av serien enn det jeg er 🙂 Told you so, Guro!!!

Etter å ha fått Guro over på min side, gjensto det bare en person…. Mamma. Jeg trodde ikke det kom til å bli noe problem, for dette er en typisk serie som mamma har likt før. Da vi var yngre, og fortsatt bodde hjemme, fulgte Guro, mamma og jeg med på serier som Buffy og Charmed.
Det tok ikke lang tid å overtale mamma om å gi serien en sjanse, og der ble den nye tradisjonen vår «født».
I førsten så vi på serien de kveldene pappa kom sent hjem, men vi brukte ikke mange ukene på å se de tre sesongene ferdig. Vi så fort 4-6 episoder per kveld, og en søndag kom mamma til oss kl 15 og ble til kl 23, og det eneste vi gjorde var å se på Teen Wolf episoder 🙂

I sommer begynte sesong 4, så hver tirsdag lager Guro noe godt til middag, og så sitter vi og ser på den nye episoden. Tirsdag har fort blitt den beste dagen i uka. Synes det er veldig koselig å ha mamma på besøk, og at alle tre ser på en serie sammen igjen. Det får meg til å tenke på alle de gangene vi satt og så på Buffy, Charmed, Friends og Pizzagjengen. Tirsdagskveldene var tv-kvelden vår da Friends og Pizzagjengen fortsatt gikk på tv. Hver uke satt Guro, mamma og jeg foran TVen og lo oss skakke av Monica, Chandler, Ross, Rachel, Phoebe og Joey 🙂 (Savner Friends jeg)

Nå har Guro funnet ut hva hun skal lage til middag i morgen, så da er alt klart til Teen Wolf 🙂

Har du noen tradisjoner?

Ha en fortsatt fin uke.

~Pia~

Reklamer

2 kommentarer om “Tirsdagstradisjon med mamma

  1. Tilbaketråkk: Noah | NORWAYTWINS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.