Hjem, kjære hjem: Rommet mitt ~Pia~

Hei.

Nå er det min tur til å vise fram et av rommene i leiligheten vår. Jeg har nettopp gjort om på rommet mitt, så jeg tenkte at det var et greit tidspunkt å vise det fram.

De siste 2-3 månedene har jeg fått ny pult og nytt skap, og jeg har også ommøblert, og nå har jeg på følelsen av at jeg har fått et helt nytt rom. Det eneste jeg ikke er helt fornøyd med er bokhylla mi, men jeg skal spare til en ny en så fort jeg får meg jobb.

IMG_2186
Dette er rommet mitt sett fra døra. Jeg har senga ved siden av døra, og skapet ved siden av vinduet. Da jeg fikk nytt skap i august ville jeg ha et som passet på den veggen. På den måten fikk jeg litt mer plass på rommet mitt. Det er ikke så stort rom, så jeg ville utnytte plassen så mye som mulig.

På senga har jeg sengeteppe  og puter fra Ikea. Det er også her jeg har samlingen min av pandakosedyr (favorittdyret mitt). Hedersplassen på senga går til Bamse, en hvit bamse jeg fikk av pappa da jeg var veldig liten, og som er den beste bamsen i verden 🙂

Rom Pia1

Pa veggen over senga har jeg laget noe jeg kaller «by»-vegg. Noe dere kommer til å legge merke til på rommet mitt er at det har et tema, og det er byer/reise. Denne veggen er et klart bevis på det.

IMG_2190-001
De tre små bildene øverst kjøpte jeg på Primark mens jeg bodde i Newcastle. alle tre har et London-motiv. De største bildene/plakatene har jeg kjøpt i en 3pk på Ikea. Jeg valgte å ikke ramme de inn, og har hengt de rett på veggen.
IMG_2191  IMG_2192 IMG_2193

Vinduskarmen bruker jeg til pyntegjenstander som har en personlig betydning for meg.

IMG_2194
Bamsen som sitter i koppen helt til venstre fikk jeg i bursdagsgave fra Lilli og Camilla det året vi var i Newcastle. Koppen er fra Starbucks, og er kjøpt i England. Jeg kjøper alltid en kopp fra Starbucks når jeg er ute å reiser. Alle er fra samme serien, og jeg begynner å få en del av dem nå. Den lille krukka fikk jeg av Guro rett før jeg flyttet til Newcastle. Pandaen som sitter i vinduet fikk jeg tilsendt i Newcastle sammen med melkesjokolade.

Skapet mitt er fra Skeidar. På toppen av det har jeg alle veskene mine og treningsskoa mine.

Neste delen av rommet mitt er den beste synes jeg. Jeg er veldig fornøyd med hvordan det ble der, jeg bare ønsker meg ny bokhylle.

IMG_2195  IMG_2196

Jeg begynner med pulten min. Det er faktisk ikke en pult. Det er to små kommoder og en bordplate fra Ikea. Bordplaten har vi bare lagt oppå kommodene. For å hindre at den sklir fram og tilbake har vi lagt anti-skli materiale mellom plata og kommoden.

IMG_2197
Over pulten har jeg hengt opp to magnettavler fra Ikea.

Kommoden ved siden av pulten er også fra Ikea, og det er her jeg oppbevarer all sminka mi.

IMG_2208  IMG_2207-001

Oppå kommoden har jeg et stativ som egentlig skal henge på veggen. Jeg har bare satt det på kommoden, og her har jeg sminkekostene mine og forskjellige hudpleie produkter. Jeg har en vase med falske blomster (begge fra Ikea) og en søt liten krukke som jeg fikk av Guro. Jeg har en ramme med bilde av Sander (sønnen til bestevenninnen min), og 3 notatbøker som jeg bare bruker til pynt. Bøkene har Paris, London og New York forside 🙂

IMG_2210  IMG_2209

På veggen mellom kommoden og bokhylla har jeg neglelakkene mine. Jeg kjøpte stativet på ebay til rundt 200 kr, og det var helt perfekt. Jeg har plass til de viktigste neglelakkene, men det er nok ikke lenge til jeg bør kjøpe et til 🙂

IMG_2206

I bokhylla har jeg satt alle permer og skolebøker som jeg fortsatt kan komme til å trenge en vakker dag. De står i de to nederste hyllene. I de to øverste har jeg mer dill dall og pynt. Jeg har satt alle parfymene mine i en hylle sammen med speilet mitt fra Østenfor og en liten søt glassflaske med Eifeltårnet på (fra Nille). I øverste hylle har jeg to Glossyboxer som jeg ville ta vare på, negldesign utstyret mitt, colaflaska med navnet mitt på, og et bilde med et av favorittsitatene mine på.

IMG_2204 IMG_2205

Sitatet er orginalt fra John Lennon (tror jeg), men jeg forbinder det med en av favorittfilmene mine, Fired Up.

Bak døra har jeg to kart. Et verdenskart der jeg har markert alle landene jeg har vært i, og et detaljert kart over Praha.

IMG_2212 IMG_2213

På Praha kartet henger det to bilder klippet av gateartister i Praha. Det til venstre kjøpte jeg første gangen jeg var i Praha. Det til høyre kjøpte jeg andre gangen jeg var der, og det er faktisk et utklipp av meg 🙂

IMG_0223 IMG_0224

Han gjorde det uten at jeg visste det, men da han kom bort og viste oss utklippet, måtte jeg jo bare kjøpe det. Jeg synes det er veldig morsomt å ha. Jeg er også veldig takknemlig for at han fjernet dobbelthaka mi 🙂

På døra mi henger det knagger (fra Ikea) der jeg har hengt ukulelen min, et par vesker og de mest brukte skjerfene mine. Skjerfene henger i en kleshenger som jeg kjøpte på TGR. Den har mange hull som du kan tre skjerfene gjennom, og det blir mer oversiktlig. I love it 🙂

IMG_2214

Dette var altså rommet mitt… sånn det er nå. Jeg liker å gjøre om på rommet ganske ofte, så hvem vet… Før noen vet ordet av det, er det helt anderledes der 🙂

~Pia~

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.