Topp 10 sommerfavoritter ~Pia

Hei.

Nå er høsten her. Det har begynt og bli kaldt, og jeg har fått min faste høst-forkjølelse. For å være helt ærlig, er høsten favorittårstiden min. Jeg trives best når det begynner å bli kaldere i lufta, og vi endelig kan gå med gensere og tynne jakker. Og nå er den her – høsten 🙂

Sommeren er faktisk den årstiden jeg liker minst, men jeg vet at for de fleste er sommeren tiden de har det best. Vi er forskjellige (heldigvis), og har alle forskjellig smak.
Vi har hatt det utrolig varmt i sommer, og det gjorde meg bare mer glad i høsten og kaldere vær. Jeg vet man egentlig ikke burde klage, men jeg kan ikke noe for det. I sommer har det vært ganke jævlig til tider. Det har vært så varmt at jeg har ikke helt visst hvor jeg skal gjøre av meg. Det har blitt noen lange kjølige dusjer de siste månedene…det positive er at vi har spart varmtvann 🙂

Anyway… Som en avslutning på sommeren, har Guro og jeg filmet hver vår video der vi har snakket om de 10 tingene vi ikke hadde klart oss uten i sommer. Dere fikk se videoen til Guro i går, og i dag er det min tur. Jeg synes dette var en morsom video å filme, så kanskje dette kunne vært noe vi gjør til alle årstidene? Under videoen har jeg listet opp alle ti tingene jeg nevner i videoen.

10 ting jeg ikke hadde klart meg uten i sommer er:

1. EOS lip balms: Jeg er helt avhengig av disse 🙂
2. Hårstrikker
3. Neglelakk
4. «Godlukt» som mamma ville kalt det 🙂
5. Vitamin spray: Dette er nok ikke riktig ord for produktet, men vet ikke hva jeg skal kalle det (forklarer hva det er i videoen).
6. Got2Be heat protection spray
7. Solbriller
8. Sminke: Her jukset jeg litt og inkluderte flere produkter, men litt juksing må være lov 🙂
9. Vifte
10. Kameraet mitt

Så dette var de tingene jeg ikke hadde klart meg uten. Jeg kunne sikkert ramset opp 10 ting til, men måtte sette en grense et sted.

Hva er noe du ikke hadde klart deg uten i sommer? Skriv det gjerne i kommentarfeltet 🙂

Ha en fortsatt fin dag.

~Pia~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.