Soap & Glory leppestift

Hei.

lnnlegget i dag skal handle om en av mine favoritt leppestifter for tiden. Jeg kjøpte den da vi var i London i romjula, men den har ligget glemt i skuffen min fram til i sommer, da jeg tilfeldigvis prøvde den, og falt pladask. Den har nå blitt en av mine faste hverdagsleppestifter.

image

image

Fargen heter Pom Pom, og er en veldig fin rosafarge. Den passer perfekt til hverdagsbruk, men kan også brukes til fest eller andre anledninger der du vil pynte deg litt ekstra.

Noe av det viktigste for meg er at leppestiften varer litt på leppene mine. Jeg er ikke en av dem som vil at den skal vare hele dagen, for jeg har ikke noe i mot å påføre mer leppestift i løpet av dagen, men samtidig vil jeg at den skal tåle litt. Denne leppestiften holder ikke hele dagen, men jeg kan spise og drikke uten at den forsvinner. Den smitter heller ikke av på tennene mine, og det er et stort pluss. Jeg hater å få leppestift på tenna. Hvis jeg har på meg rød leppestift, ber jeg Guro hele tiden sjekke om den har smittet over på tennene mine. Fins det noen bra tips for hvordan jeg kan unngå leppestift på tenna (unntatt å ikke ha på seg leppestift da)?

Jeg synes pakningen er veldig fin, og noe av det jeg liker best med utseende er S&G-stemplet på selve leppestiften. Det er så utrolig stilig 🙂 Jeg har lagt merke til at sånne stempler har blitt mer og mer vanlig.  Så det senest for to dager siden på en L’Oréal leppestift.

image

Jeg angrer veldig på at jeg ikke kjøpte flere av disse leppestifrene. Jeg vet ikke hvor mange forskjellige farger de har, men jeg skal helt klart se etter flere neste gang jeg er i London.

image

Hva er deres favoritt leppestift/farge?

Ha en fin helg 🙂

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Soap & Glory leppestift

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s