Halloween: Elphaba

IMG_2634a

Hei.

Her kommer første Halloween-innlegget vårt. Det nærmer seg Halloween med stormskritt, så vi måtte kjappe oss og få skrevet disse innleggene.

Første Halloweenkostymeideen vår er fra Wicked (musikalen) og er karakteren Elphaba. Vi har gjort det så enkelt som mulig, og det var ikke så vanskelig som vi trodde det kom til å bli. Det er Guro som står bak kreasjonen, jeg var bare modellen 🙂

IMG_2630-001a  IMG_2641a

Vi ville gjøre det så billig som mulig, for det er ikke alltid man vil legge så mye penger i noe som man bare bruker en kveld. Vi var heldige, og fant det meste på Nille, og der er det ikke så dyrt. Akkurat den sminka vi brukte til denne, kjøpte jeg på BR leker, for Nille hadde ikke grønn, og det er jo det aller viktigste til dette kostymet 🙂

Elphaba’s sminke:

Elphaba2

1. Mal hele ansiktet grønt

Dette er nok det som tar lengst tid. Du har kanskje en bedre måte å gjøre dette på, eller et annet produkt enn teatersminke. Med den vi hadde tok det en god stund før fargen så ok ut. Vi fikk det ikke helt jevnt, for det hadde vi ikke nok sminke til. Guro jobbet og slet, og fikk den til å se bra ut. Hun brukte svampen som fulgte med sminken, men rundt munnen og nesa brukte hun en sminkekost. Pass på å ta fargen nedover halsen også. Hvis du ikke skal ha på en høyhalset genser, vil jeg anbefale å smøre på grønnfargen der huden synes over genseren. Hvis du vil ta det et hakk videre, kan man også male hendene sine grønne. Bare pass på å ha nok sminke (hadde ikke holdt med den ene Guro og jeg hadde kjøpt).

2. Øyenbrynene

Elphaba har veldig mørke bryn, så her er det bare å gå løs med en mørk farge. Bruk svart teatersminke eller sminke. Guro brukte en svart øyenskygge og en sminkekost på mine bryn.

3 og 4. Legg på øyenskygge

Guro brukte to forskjellige øyenskygger, men begge var ganske mørke. Hun la en grønn øyenskygge innerst på lokket, og så brukte hun en annen mørk grønnfarge med mer glitter i på andre halvdelen av øyelokket mitt. Hun blandet ut fargen forsiktig med en sminkekost så det ikke ble så skarpt skille fra øyelokket og opp mot brynet.

5. Øyenskygge under øyet

Her brukte Guro den samme øyenskyggen som hun la innerst på øyelokket mitt. Hun la fargen helt ned til der teatersminken begynte, og passet på at det ikke ble noe tydelig skille.

6. Falske øyevipper

Dette ble en utfordring. Guro har aldri tatt på noen falske vipper før, og jeg har aldri hatt de på meg. Vi brukte litt tid på å legge de riktig, og få de til å bli der (Bruk nok lim!), men vi fikk de på tilslutt, og jeg synes det ble veldig stilig.

7. Røde lepper

Jeg tok en rød lipliner og fylte inn leppene mine helt. Så brukte jeg MAC leppestift i fargen Viva Glam 1 over.

IMG_4480

Kostyme:

Jeg hadde ikke tenkt så mye på kostymet, men jeg hadde kjøpt meg en heksehatt. Den kjøpte jeg også på Nille. Resten er opp til deg selv, men det bør være svart. På bilde vil dere se at jeg har bare lagt et svart skjerf rundt skuldrene, og har på meg en svart genser.

IMG_2650

Så dette er det ferdige resultatet 🙂 Jeg synes Guro gjorde en veldig bra jobb, og nå skulle jeg egentlig ønske jeg skulle på Halloweenfest neste uke, men det skal jeg ikke…. Får kle meg ut og sitte hjemme, mens jeg venter på at noen barn skal ringe på døra 🙂

IMG_2650a

Hva skal dere kle dere ut som på Halloween?

~Guro og Pia~

Reklamer

En kommentar om “Halloween: Elphaba

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.