Guro har klippet meg

Hei.

En ting du kanskje ikke vet om Guro er at hun er nesten like redd frisøren som andre er redd tannlegen. Hun liker ikke å klippe seg, i frykt for at de skal klippe for mye, og ho skal ende opp med det hun selv kaller «kort» hår. Jeg er ikke like nøye på det, og har vel alltid vært den av oss som har turt å ta sjanser med håret mitt. Jeg har derfor alltid hatt kortere hår enn Guro, unntatt det siste året.

Jeg vet ikke helt hva det var som gjorde det, men det året jeg bodde i Newcastle, vokste håret mitt veldig fort (Jeg tror det er fordi det var da jeg begynte og ta vare på håret mitt, og fant diverse hårprodukter som jeg har brukt siden da). Det siste året har jeg altså hatt veldig langt hår, og jeg har heller ikke hatt penger til å gå til frisøren, så jeg har bare latt det vokse. Nå hadde det blitt veldig slitt, og det så ikke pent ut lenger, så jeg fant ut at jeg måtte gjøre noe med det. Løsningen ble å gi Guro saksa, og la ho klippe meg.

Jeg tok dette veldig med ro, og var bare fornøyd med at jeg endelig skulle bli kvitt de slitte tuppene mine, men Guro var ikke fullt så rolig. Hun fikk nesten panikkanfall der hun sto, med saksa i den ene hånda, og håret mitt i den andre. Det skal nevnes at Guro bare har klipt en person før, og det var Helene mens vi gikk på videregående, og la oss bare si det på denne måten: det gikk veldig mye bedre nå.

IMG_4449

Her ser man hvor langt hår jeg hadde da Guro begynte. Vi ble enige om at hun skulle klippe av alt som var slitt, og på bildet ser dere hvor mye som måtte bort. Da hun var halvveis ferdig, fikk hun litt panikk igjen, og ville egentlig ikke klippe mer. Hun skalv og svettet, og jeg bare lo. Da hun hadde klippet av det slitte håret, ba jeg henne klippe av litt mer i lengdene foran, og det var da panikken virkelig satte inn hos søsteren min 🙂

IMG_4454  IMG_4453

For å få det til å se pent ut, måtte ho klippe av mer i lengden, og selv om det ikke gjorde meg noe, så gjorde det Guro veldig nervøs 🙂 Som jeg sa til Guro tusen ganger mens hun holdt på… det er bare hår, det vokser ut igjen.

IMG_4455

Sånn ble det til slutt…. og jeg er kjempe fornøyd 🙂 Ja, det ble kortere enn planlagt, men det gjør ingenting. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og jeg liker det kortere håret mitt. Jeg vil spare til langt hår igjen, men nå skal jeg gjøre det riktig. Klippe meg oftere, og heller bruke litt lenger tid på å spare.

IMG_4459  IMG_4460

Nå har vi nettopp ønsket mamma og pappa velkommen hjem fra New York. De har hatt en veldig fin tur, og det er spennende å høre alt de har gjort og sett.

Ha en fortsatt fin lørdag 🙂

~Pia~

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s