Å sove til kl 15.00

Hei, og god søndag.

Klokka er snart 16 på denne grå søndagen, og jeg har nettopp stått opp. Grunnen er enkel, jeg la meg ikke før klokka var nærmere 8 til morgen i dag. Grunnen til det er også ganske enkel… Guro og jeg kjørte pappa til Gardermoen kl 04.45 i dag tidlig.

Jeg klarer meg ikke bra på bare noen timers søvn, så jeg tenkte jeg skulle være lur, og valgte derfor å ikke legge meg før vi hadde kjørt han, men vente til vi kom tilbake. Det kan selvfølgelig diskuteres om det faktisk var lurt eller ikke, og jeg skal innrømme at jeg, en time før Guro skulle stå opp, begynte å angre på at jeg ikke hadde sovet.

Vi var hjemme igjen rundt 07.30, og da gikk jeg rett og la meg, og har sovet siden det. Skal bli spennende å se om jeg blir trøtt i kveld…

For å holde meg våken i natt satt jeg og så på film. Jeg så på The fault in our stars, og for en opplevelse det var. Jeg lo og gråt om hverandre, og det var en utrolig bra film. Kommer nok til å skrive et eget blogg innlegg om den i løpet av uka.

Nå skal jeg finne tilbake til senga, for jeg har litt migrene, og skal prøve å slappe av litt igjen. Jeg skal gjøre mitt beste å ikke sovne, for da kommer jeg aldri til å få sove i kveld.

Ha en fortsatt fin søndag.

~Pia~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.