Jeg er ingen rik motedronning

I går, da vi var på middag hos mamma og pappa, satt jeg og leste noen blader pappa hadde tatt med hjem. To av de var KK Style (?) og Tara. Veldig fine blader, men da jeg kom til alle disse mote sidene, hvor de setter sammen antrekk du kan herme etter, ble jeg litt irritert kjente jeg.
Det var veldig fine antrekk de hadde satt sammen, med mye fint tilbehør, men prisen var jo langt over grensen til det «vanlige» folk (som meg) tar seg råd til å bruke på klær og tilbehør.

Et eksempel fra Tara.

En kjempe fin genser med skjerf til. Var også med en fin bukse og noen flotte sko. Alt som skal til for å sette sammen et flott antrekk. Var også bilde av en neglelakk der. Veldig fint å få se hele antrekket, men hvem ville brukt den summen du får når du legger sammen alt dette på ETT antrekk?
Genseren kostet 1200 kr, skjerfet 600kr, buksen kostet også over 1000kr og neglelakken kostet 250 kr.

Jeg mener ikke å si noe negativt om de som bruker så mye penger på ett klesplagg eller en neglelakk, har man pengene til det, så kjør på, men hva med å vise oss alternativer som «vanlige» folk som meg har råd til. Det er mange flotte butikker som selger klær som de jeg så i Tara uten at du må bruke halve lønningen på de. Hva med å vise oss de isteden? Ja, vi kan bare gå i butikkene og lete etter de klærne selv, men hvis jeg kjøper meg et moteblad for å finne inspirasjon til nye antrekk hadde det jo vært hyggelig om jeg kunne få tips om hvor jeg kan få tak i klærne, isteden for å lete de frem selv. Hva om moteblader kunne gitt oss to alternativer, et der de gjør som i dag, og ett litt billigere. Jeg tør vel påstå at det er et flertall av oss som ikke ville brukt 1200 kr på en genser eller 600 kr på et skjerf. Så det hadde vært bra om vi fikk alternativer fra to prisklasser, ikke bare de veldig dyre plaggene.

Jeg må si, jeg visste ikke at TARA stod for Tåpelige Arrangerte Rådyre Antrekk…. (Dette er klart en spøk fra min side)

Nå skal det sies at jeg hadde nok ikke passet inn i disse klærne selv om de var billige eller dyre, de er nok laget for mennesker som er litt mindre enn meg. Jeg opplever gjerne at når man må over i XL avdelingen i en butikk, så er det gjerne mer farger og mønster, enn enkle basis plagg man finner. Men det er en diskusjon for en annen gang.

~Guro~

Reklamer

5 kommentarer om “Jeg er ingen rik motedronning

  1. tovesskriverier sier:

    Jeg er så enig med deg!! Jeg har KK fast og får sjokk over noen priser. Hender jeg kjøper meg plagg til over 1000. Men da er det godt gjennomtenkt. Ser stadig vesker f.eks. til mangfoldige tusen. Er ikke mange som har råd til det gitt… Kanskje du får gjøre noe med det her på bloggen og finne alternativer til det som vises frem 😉

    Liker

  2. Tilbaketråkk: London del 2 |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.