Kleenex Design

Hei.

En ting dere bør vite om meg er at jeg elsker kjedelige ting hvis de ser annerledes ut. Forvirret? Jeg også… tror ikke jeg forklarte det veldig bra. La meg gi deg et eksempel: Kleenex.

Kleenex er jo bare snytepapir i en boks, men jeg har sett mer og mer at de gjør boksene sine mer morsomme ved å gi ut det de kaller Kleenex design.

Guro og jeg var på Nille for et noen uker siden for å handle inn det vi trengte til de forskjellige Halloweenkostymene vi skulle lage, og mens vi gikk rundt i butikken fikk jeg øye på disse. Kleenex har kommet ut med nye design hos Nille. Det kan godt hende disse selges andre steder også, men jeg har bare sett de der. Ikke er de så dyre heller. Det koster 20 kr pr boks, og det synes jeg ikke er så ille.

Jeg klarte selvfølgelig ikke å dra derfra uten å kjøpe meg 4 stykker. De hadde flere forskjellige, men jeg kjøpte de 4 jeg synes var finest.

Kleenex m skrift

Nå er det ikke sånn at jeg kjøpte dem bare for å kjøpe dem. Jeg kommer selvfølgelig til å bruke dem også. Jeg har alltid Kleenex stående på pulten min der jeg sminker meg. De er veldig kjekke å bruke hvis man må tørke bort noe, eller så holder jeg de under øyet hvis jeg bruker løs øyenskygge, så den ikke faller på kinnet mitt, der jeg allerede har lagt annen sminke. Jeg liker også at en design boks pynter opp sminkeområdet mitt litt mer enn de vanlige blå boksene.

Den med rosa elefanter på ga jeg til Helene et par uker tilbake, for jeg tenkte den passet fint på stellebordet til Jenny (den lille prinsessa som ble født på torsdag). De tre andre beholder jeg selv…. kan hende jeg gir en til Guro 🙂

Jeg googlet Kleenex design før jeg begynte å skrive innlegget, og fikk opp veldig mange forskjellige design (ingen av de jeg har kjøpt), men det er så utrolig mange fine designs der ute…. tror ikke vi får tak i alle her, noe som er litt dumt.

Er jeg den eneste som liker ting som dette?

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Kleenex Design

  1. Tilbaketråkk: London del 2 |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.