London del 3: Topp 10 steder å handle på (Shopping) Video

Hei igjen, og god søndag.

Da er nok en uke over, og det er søndag igjen.

Denne uka har vi fått møte lille Jenny, og vi falt selvfølgelig pladask. Hun er så nydelig. Jeg tok selvfølgelig mange bilder, men ut av respekt for foreldrene hennes, kommer jeg ikke til å legge ut bilder av henne på bloggen.
Jeg ble så stolt da jeg så hvor fine foreldre Helene og Peder er, ikke at jeg noen gang tvilte på det. De er så flinke med den lille datteren sin, og selv om Helene var litt trøtt pga søvnmangel, lyste det av henne uansett… En typisk nybakt-mamma-glød 🙂 Nå gleder vi oss bare til å følge den lille jenta mens hun vokser opp.

Guro og jeg fikk også være med å hente Lucas og Sander i barnehagen, og selv om det kanskje ikke virker som en big deal, så var det veldig spesielt for oss. Det var så koselig å se smilet til gutta da de så oss, og Guro hjalp dem bli kvitt litt energi på vei hjem ved å løpe etter dem, og leke med dem. Vi brukte ikke lang tid hjem, for å si det sånn 🙂

Men tilbake til hva denne videoen er om. Dette er den tredje delen av London-serien vår, og denne gangen handler det om noe som det fort blir en del av på storbyferie – Shopping 🙂

Ellers på bloggen denne uka: På mandag la vi ut et innlegg om Sivs Lille Smykkeri. Dette er nettbutikken til tremenningen vår, som vi møtte på julemarkedet på Balke gård.
På torsdag la vi ut en ny video der jeg viser fram bildene vi har på den store veggen i stua, og på fredag viste jeg frem en hårfrisyre inspirert av Zoella (på youtube).

Nå er det bare en uke igjen av november, og Guro og jeg jobber hardt med å forberede alt til Blogmas. Det begynner å bli klart nå, og vi gleder oss til å vise dere alt vi har holdt på med. Desember er helt klart favorittmåneden min, og jula er favoritthøytiden min, så jeg gleder meg veldig til neste måned 🙂

Vi håper dere har hatt en fin helg, og takk for at dere tittet innom bloggen vår.

~Guro og Pia~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.