Topp 5 apps på telefonen min

Hei.

Er det en ting jeg alltid har med med meg, så er det mobilen min. Jeg har iPhone 4, og er helt lost uten den. Derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om mine favorittapper. Det er ikke noe spesiell rekkefølge på de, men disse appene er de jeg liker, og bruker mest (hvis man ser bort i fra standardappene som kamera, bilder ++).

1. Sosiale medier

Jeg jukser litt allerede på første punktet, men hvis ikke jeg samler disse under en, så tar de opp så og si alle 5 punktene 🙂 Appene jeg bruker mest er Twitter (@MissPia85 @NorwayTwins), Facebook (Norwaytwins) og Instagram (@misspia85 @norwaytwinsblog).

2. iTunes (+ iTunes store)

Tydeligvis skal jeg jukse flere ganger 🙂 Jeg hører på musikk hele tiden. Når jeg leser, sitter på pcen, lager mat, rydder, dusjer osv, så musikkappen på telefonen min er godt brukt.

Jeg har Spotify også, men jeg har gratisversjonen, og jeg bruker den aldri.

3. (Shazam)RED

Dette er den mest geniale appen jeg noen gang har hatt. Som sagt, hører jeg mye på musikk, og jeg oppdager hele tiden nye sanger på radioen, tv eller i bakgrunnen av diverse youtubevideoer. Det verste jeg vet er når jeg ikke vet hvilken sang det er, og med denne appen har det problemet løst seg. Du åpner appen og trykker på skjermen for å sette i gang. Appen hører på sangen, kjenner den igjen, og gir deg navnet på sangen og artisten + linker til iTunes, Spotify og videoen. Som jeg sa… GENIALT!!! Jeg kan fort bruke denne appen flere ganger om dagen.

4. Ebay

Denne blir også mye brukt, men mest som tidsfordriv. Jeg handler ikke hver gang jeg er inne på den, men det er morsomt å bare titte. Man kan få kjøpt hva som helst på Ebay. Guro elsker ebay, og har til og med fått en av bestevenninne våre «avhengig» 🙂 Ja, jeg snakker om deg Iselin 😉

5. Spill

Jeg begynte med juks, så da får jeg nesten avslutte med litt juksing også 🙂 Jeg klarte ikke velge hvilken app jeg bruker mest når det gjelder spill, så jeg nevner flere.

Wordfeud: Jeg hadde egentlig sluttet å spille wordfeud, men så spiste vi middag med noen kompiser og de fikk meg til å begynne igjen. Nå er jeg helt avhengig igjen, og spiller med hele familen.

IMG_4465
Her sitter hele familien og spiller Wordfeud på en lørdagskveld 🙂

Criminal Case: Appen til Facebookspillet.

Ticket to Ride: Dette er egentlig et brettspill, men de har også to forskjellige apper, and I love it. Jeg liker brettspillet veldig godt (selv om folk kanskje ikke liker å spille med meg. Jeg er en veldig dårlig taper!), så da jeg fant ut at de hadde en app, lastet jeg den ned med en gang. Man kan spille alene, eller med andre på samme trådløse nettverk. Guro og jeg pleier å spille sammen 🙂 Spiller alltid en runde eller to før jeg sovner om kvelden.

___

Dette var mine mest brukte apper. Hvilke apper liker du best? Leter alltid etter morsomme apper å prøve 🙂

Ha en flott uke.

~Pia~

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.