Blogmas behind the scenes

Hei.

I går (mandag 24.november) var en travel dag, med mye å gjøre. Jeg var på jobb, og når jeg kom hjem filmet vi 3 videoer til Blogmas, og en til romjula. Tjoho! Må filme når man har tid og er i form til det, men det var jo moro også da 🙂

Som sagt, filmet vi 4 videoer i går, på en gang. Hei hvor det går. Filmet en video om hvordan jeg steker ribbe, to videoer hvor jeg har laget julegodt, og en middagsvideo hvor jeg lager asiatisk ribbe med agurk og lime salat til. Måtte bytte jakke for hver video, for jeg ville ikke ha på meg det samme i hver video, så det var om å gjøre og huske hvilken jakke som hørte til hvilken video, så da var det bare å holde tunga rett i munnen… eller jakka på riktig skulder, for å si det sånn. 🙂

Selv om det tar noen timer, og det er litt styr å filme videoer, så syns jeg det er veldig moro. Hadde aldri trodd jeg skulle legge ut videoer av meg selv hvor jeg lager mat på internett for å si det sånn. Jeg er absolutt ingen kokk, men det er jo faktisk flertallet av oss som lager mat hver dag som ikke er kokker, så det gjør jo ikke noe om det ikke blir helt perfekt.

Gleder meg til Blogmas begynner til uka. Vi hadde Blogmas på den gamle bloggen i fjor også, men det var så mye feil med selve bloggsiden vi brukte, at vi fikk ikke lagt ut alle innleggene, så jeg gleder meg til å fullføre Blogmas i år.
#NorwaytwinsdoesBlogmas 🙂

blogmas startside

~Guro~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.