MissRebel UK

Hei.

Jeg har aldri synes det har vært veldig gøy å handle klær. Hvorfor? Fordi det er vanskelig å finne noe som passer. Jeg er aldri så oppmerksom på min egen kropp som da jeg er og handler klær. Det er ikke mange butikker i Moss som har klær i store størrelser, og hvis de har det, er de enten mye dyrere enn andre klær, eller så er de ikke spesielt fine. Snittet er som regel ikke veldig flatterende, og selve klærne er veldig «kjerring-aktig». Jeg sier ikke dette for å fornærme noen, men det er sånn jeg føler det.

For meg var det en lettelse, da jeg flyttet til Newcastle for et år, og fant at England har butikker som selger klær til folk i min størrelse, og klærne er veldig fine. Jeg kjøpte mer klær i Newcastle enn jeg hadde gjort de siste to-tre årene her i Norge. Ikke nok med at jeg fant klær som passet, men det var ikke veldig dyrt heller.

Etter at jeg flyttet hjem igjen, har jeg brukt litt tid på søke på nettet og se om jeg finner nettbutikker som selger billige klær. Det var da jeg oppdaget asos. De har egen avdeling med store størrelser, og man finner alt mulig der –  Alt fra stømprbukser til pene kjoler, og det er ikke dyrt der.

En nettbutikk jeg nylig oppdaget er MissRebel. Jeg brukte litt tid på å titte på nettsiden, og de har også en egen avdeling for store størrelser. De hadde også en del utrolig fine vesker, og det passer meg veldig bra… for jeg har veskedilla 🙂

Hverdag (Casual):

MissRebel
(Bildene er lånt fra http://www.missrebel.co.uk/)

1. Lucie Puffball Maxi Dress i fargen Wine £14.99    2. Bow stud detail box bag £19.99
3. Embellish Detail shopper bag £19.99

Synes kjolen var utrolig fin, men den kan brukes til både hverdag og fest…. man må bare pynte den opp litt. Falt pladask for den svarte og brune veska også.

Fest:

MissRebel2
(Bildene er lånt fra http://www.missrebel.co.uk/)

1. Tamara Tartan swing dress £11.99   2. Bow spike detail clutch bag £14.99
3. Black stud detail clutch bag £12.99

Jeg bruker ofte tights, men bruker som regel bare svarte. Da jeg så disse, skjønte jeg fort at jeg må begynne og kjøpe noen mønstrete også etterhvert 🙂

I_28626t2 I_28624t2
(Bildene er lånt fra http://www.missrebel.co.uk/)

1. Keely Tartan pring legging £6.99   2. Becki Camouflague print legging £6.99

Noe annet jeg liker med å handle klær på nettet er at man kan prøve det hjemme, helt alene, og hvis det ikke passer kan man sende det tilbake.

De hadde selvfølgelig mye annet spennende også, og det er verdt en titt hvis man liker fine klær, som ikke koster for mye 🙂

Hvor liker du å handle klær?

~Pia~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.