Blogmas dag 10: Julesett fra The Body Shop

Hei.

Jeg er en stor fan av The Body Shop. Det er en av favorittbutikkene mine å handle i når vi er i London, og jeg er ofte innom og titter her hjemme også. Foreløpig har jeg bare prøvd hudpleieproduktene deres, men jeg har hørt mye bra om sminken også, så jeg har helt klart lyst til å prøve noe derfra.

Noe jeg ikke klarer meg uten er Body Mistene deres. Jeg har 4 forskjellige lukter, men har brukt opp flere flasker allerede, i forskjellige lukter. Jeg har pratet om disse i flere av videoene våre (månedlige favoritter), og de er noe jeg bruker så og si hver dag.

Da vi var i London i romjula i fjor, kjøpte jeg et sett fra julekolleksjonen deres, og jeg begynte å bruke body misten forrige måned, og den lukter så utrolig godt 🙂

TBS sett

Innhold:

1 x Body, room & linen spritz i Cranberry Joy
1 x Home fragrance oil i Cranberry Joy
1 x Julestjerne i hvit porselen

IMG_1228  Stor flaske   Liten flaske

Jeg får nok ikke bruk for den lille flaska, for jeg har ikke noe å ha den i, men for å være helt ærlig, kjøpte jeg settet for å få body misten. Jeg betalte £10 for hele settet.

Jeg skulle ønske jeg hadde luktet på det så fort jeg kom tilbake på hotellet, for da hadde jeg gått innom The body shop dagen etter og sjekket om de hadde noe annet i samme serien. Et body butter i Cranberry Joy hadde passet veldig bra nå i desember.

Jeg sjekket på nettsiden til The Body Shop Norge, og de har flere ting i denne serien. Her i Norge kalles serien Frosted Cranberry (det er samme bilde ihvertfall). Dette må føres inn på ønskelista 🙂

The Body shop har også julekalendere (det er kanskje litt sent nå), og de ser så utrolig spennende ut. De er ganske dyre, men da får man jo prøve mye nytt.

Hva er deres favorittprodukt/lukt fra The Body shop?

~Pia~

Reklamer

5 kommentarer om “Blogmas dag 10: Julesett fra The Body Shop

  1. toveenger sier:

    Elsker de produktene! Holdt på å takke ja til en jobb der for noen år siden, men ble værende der jeg er gitt 😛 Er veldig glad i mango serien om sommeren. Nå er det så lenge siden jeg har hatt noe derfra så har faktisk ønsket meg litt til jul 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s