Blogmas dag 14: Winter wonderland i Hyde Park

Hei.

I dag skal jeg fortelle om noe av det fineste jeg har fått oppleve i London noen gang. Jeg er så heldig at jeg har vært i London 10 ganger, og har opplevd utrolig mye på de turene, men et av høydepunktene opplevde jeg i romjula i fjor.

Mamma, Guro og jeg ville ikke på fotballkamp, så vi bestemte oss for å dra til Winter wonderland i Hyde Park.

PicMonkey Collage

Det kostet penger å komme inn, og hvis man vil inn i isborgen (iskaldt rom med mange isskulpturer) må man betale litt ekstra. Jeg husker ikke hvor mye det koster, men det finner du på nettsiden deres. Mamma, Guro og jeg kjøpte også billett for å gå inn i isborgen, og det angret vi ikke på.

PicMonkey Collage1

Der inne sto det også en fotograf, så man kunne bli tatt bilde av på en is-svane, og så kunne vi kjøpe bildet på vei ut. Dette måtte vi jo selvfølgelig benytte oss av, og jeg synes bildet ble veldig fint.

Det er så mye forskjellig der inne, og noe for alle. Det er skøytebane, så hvis du liker å gå på skøyter, kan du gjøre det. Det er boder der man kan vinne premier, og så er det også karuseller (en god blanding av karuseller for voksene og barn).

PicMonkey Collage5

Det var også utallige matboder der, og noen av de var satt opp med bord og stoler så man kunne sette seg ned litt. Det var også alkoholservering på noen av dem. Guro kjøpte seg en crêpe med nutella og banan som hun synes var veldig god.

PicMonkey Collage2

Det var også noen skumle karuseller (jeg synes alle så skumle ut), og da mener jeg ikke at de gikk fort eller høyt. Det var et «spøkelseshus»-lignende ting. Vi var ikke inne, men vi ble gode venner med en kjekk kar som satt utenfor og passet på, så vi måtte ta bilde sammen med han alle tre 😉

PicMonkey Collage4

Hele Winter Wonderland er utrolig stort, og man kan fort bruke mange timer der inne. Vi tok ingen karuseller eller noe sånt, og vi brukte fortsatt en god stund der inne. Det er bare så utrolig mye fint å se på 🙂
Mot slutten av parken var det også et julemarked. Jeg elsker julemarked. Det er alltid så utrolig mye fint å se på, og Guro og jeg kjøpte et par gaver der. Vi kjøpte to brudepar til å henge på veggen eller juletreet, som vi ga til Helene og Peder, og Kenneth og Christine før de giftet seg i sommer. Det ble også solgt syltetøy, pølser, nøtter og masse annet godt der.

PicMonkey Collage3

Vi kunne ikke bruke for lang tid der inne for vi skulle på musikal senere på dagen, men for oss passet det perfekt med 2-3 timer. Jeg vil si, at hvis jeg noen gang får sjansen til å være i London rundt juletider en gang til, vil jeg helt klart tilbake igjen.

Håper dere har en fin søndag 🙂

~Pia~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.