Blogmas dag 20: Julesminke

Hei.

I går var jeg på pinnekjøtt hos Helene og Peder, og det var så utrolig koselig. Vi har alltid en samling med vennegjengen før jul, og i år ble det hos Helene og Peder (Guro og Robin var ikke der, for begge måtte jobbe). Jeg hadde bare smakt pinnekjøtt en gang for veldig mange år siden (og da likte jeg det ikke), så jeg var litt spent, men det var veldig godt.

Siden jeg skulle bort, benyttet jeg anledningen til å prøve ut hvordan jeg har lyst til å sminke meg på julaften. Jeg ble ganske fornøyd, så jeg tenkte jeg kunne dele det med dere. Kanksje det er noen som trenger litt inspirasjon til sin egen julesminke.

(Føler jeg må si i fra at jeg er ingen ekspert når det gjelder sminke, det er hobbyen min, så jeg gjør kanskje ting annerledes enn hvordan en makeupartist ville gjort det.)

Julesminke1

Jeg begynner alltid med foundation, før jeg bruker the eraser eye til å dekke over mørke ringer under øynene. Super stay concealeren bruker jeg på de andre tingene jeg vil dekke over i ansiktet (kviser, røde flekker osv). Det varierer litt når jeg tar på meg pudder. I går tok jeg det på etter at jeg hadde blandet ut consealeren, mens andre ganger venter jeg til jeg er ferdig med øynene også.

Julesminke2 Julesminke5

Jeg bruker alltid Mac paint pot som primer for øyenskyggen min. Det gjør at den holder hele dagen, og jeg har aldri brukt noe som funker så bra. Jeg fikk min av mamma og pappa når de kom hjem fra New York i fjor, og jeg har fortsatt ikke brukt den opp. De holder kjempe lenge. Jeg er ikke halvveis i min en gang.

Som en base for gullfargen la jeg et tynt lag med Eternal gold fra Maybelline New York. Jeg har 8 forskjellige farger fra Color tattoo, og jeg har begynt å bruke de mer og mer i det siste. Jeg hadde nesten litt glemt at jeg hadde dem. Jeg nevnte en i favorittene mine i november, men jeg skal innrømme at jeg er ikke like imponert over Eternal gold. Den var ikke like fin som de andre jeg har, men den funker fint som en base. Over la jeg fargen Gold fra Lorac Pro paletten min. Jeg blandet den ut litt så jeg ikke hadde tydelige skiller, og så la jeg en mørkegrønn farge (fra Lorac The Stylist paletten) på den ytterste delen av øyelokket mitt. Den blandet jeg også opp i globallinjen min (veldig svakt). Jeg la Rising sun i øyekroken min sammen med Hot makeup øyenskyggen i nr 3. White (fra Lorac Pro) brukte jeg som en highlight under øyenbrynene mine. Jeg la også litt av Gold-fargen under øyet, men jeg stoppet halvveis.

Julesminke

Julesminke3

Til mascara la jeg først et lag med Scandal Eyes, og så et lag med They’re real. På de nederste vippene mine brukte jeg Big eyes mascaraen min. Den har to koster… en for de øverste og en for de nedre vippene. Kosten til de nederse vippene er veldig liten, og det gjør det enklere å påføre mascaraen.

På brynene mine brukte jeg Makeup mekkas browgel. Min begynner å bli tom, og det er synd, for det er helt klart en av favorittene mine.

Julesminke4

Siden det er jul passet det bra med røde lepper, og da brukte jeg to Revlon produkter. Jeg fylte inn leppene med liplineren først, og så la jeg balmen over.

IMG_3376a

Tusen takk for en kjempe koselig kveld, Helene og Peder 🙂 Det er alltid koselig når vi samles, men jeg er veldig glad for at vi har en tradisjon der vi samles før jul også. Maten var veldig god 🙂

Ha en fortsatt fin helg 🙂

~Pia~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.