What if

Hei.

Det er 1. juledag og vi koser oss sammen med mamma og pappa. I romjulen ser man kanskje mye film, og jeg ville skrive om en som jeg syns var veldig fin. Det er en film med Daniel Radcliffe (Harry Potter duh…) og Zoe Kazan (It’s complicated).

What If
(Bildet er lånt fra: http://www.flickeringmyth.com/2014/05/what-if-trailer-daniel-radcliffe.html/what-if-daniel-radcliffe-zoe-kazan)

De spiller Wallace og Chantry, som treffes på en fest og får en veldig bra kjemi med en gang. Wallace er singel og Chantry bor med kjæresten sin. Dette er en film som tar for seg om en mann og en dame bare kan være venner eller om det alltid vil være romantiske følelser inni bildet.

Filmen er en romantisk drama-komedie, og jeg likte den veldig godt. Både Zoe og Daniel spiller veldig bra og har en utrolig kjemi på skjermen.
Det er en typsik rom-com film, så litt uforutsigbar er den. Jeg vedder på at mange av dere kan gjette hva som skjer i denne type filmer bare man får vite at det er en rom-com film. Oppskriften på en romantisk komedie er jo ganske lik i alle slike filmer.
Det er ikke alltid jeg liker sånne filmer, men denne var veldig sjarmerende og fin. Det var også passe med humor i den, noe som jeg liker. Liker ikke hvis de fokuserer for mye på den romantiske delen og glemmer at det faktisk skal være en komedie.

TERNINGKAST: 5

Twinsies Award for beste skuespiller i What If går til Daniel Radcliffe.

(Twinsies Award er en pris vi har funnet opp, og kommer til å dele ut til folk, filmer, musikk osv som vi liker veldig godt.)

~Guro~

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s