Nyttårs sminke

Hei. Det nærmer seg nyttårsaften og jeg har lyst til å vise en sminkelook jeg lagde med nettopp den dagen i tankene. Jeg drev og prøvde meg litt fram i går, og dette er det jeg kom frem til. (Bare sånn for å ha sagt det, så er jeg ingen proff når det kommer til å sminke seg. Det er bare noe jeg syns er moro å holde på med, så det er nok mange andre måter å gjøre ting på enn sånn jeg gjør det.) Det er en veldig lys look, med sølv og lyse brune farger. Det første jeg gjorde var å begynne med det jeg skulle ha på ansiktet. concealer Jeg brukte først Max Factor concealeren under øynene mine for å skjule de mørke ringene jeg har der. Så la jeg Maybelline concealeren over det igjen. Kan aldri få nok concealer under øynene tydeligvis 🙂 ansikt Jeg tok på meg Rimmel primer og Max Factor foundation. Dette var første gangen jeg prøvde denne foundationen, men jeg er veldig fornøyd med resultatet. Så dekket jeg over de nødvendige områdene med Collection concealeren min. Etter det tok jeg på bronzer, blush, highlighter og til slutt pudder. Så ordnet jeg med øyenskygge. øyne11 Jeg begynte sånn som jeg alltid begynner, med Mac paintpot som primer. Da holder øyenskyggen hele dagen. Så hadde jeg på et lag med den lyse Inglotfargen, som en slags base, før jeg la på CK øyenskyggen i Sheer Nectar. Deretter la jeg på LM øyenskyggen i Mercury. Den hadde jeg på den ytterste delen av øyelokket for jeg la på Snakeskin Silver på den innerste delen. Jeg blandet disse to sammen med en blending brush for at det ikke skulle være noen synlige skiller. Jeg brukte Pearl nede langs waterlinen min. Så tok jeg på Nude eyelineren. vipper&bryn11 Jeg krøllet vippene mine, og hadde på et lag av hver mascara. Så fylte jeg ut øyenbrynene mine, og tok på klar mascara så de skulle holde seg på plass. bruke1 bruke2 Da var det bare leppene igjen. lepper1 Først fylte jeg inn leppene med liplineren. Syns fargen holder mye lenger når jeg bruker denne som en base, og så tok jeg på leppestiften. Og da var jeg ferdig. bruk2 Syns det ble ganske fint selv, og lurer på om jeg skal gjøre noe lignende på nyttårsaften 🙂 Hvordan sminke liker du å ha på nyttårsaften? ~Guro~

Reklamer

2 kommentarer om “Nyttårs sminke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s