About time

Hei.

Jeg ser mange filmer gjennom et helt år. Noen nye, og noen jeg har sett før men liker så godt at jeg vil se de en gang til. Etter at nettsider som Netflix dukket opp har jeg ikke kjøpt mange filmer på dvd, men den filmen jeg skal skrive om nå, må jeg få kjøpt meg.

Filmen heter About time, og kom ut i 2013. Da traileren kom, visste jeg at jeg ville se den, men så glemte jeg den litt, helt til jeg så den i videobutikken. Guro og leide den, og en torsdag kveld for noen måneder siden, satte vi oss ned og så på den.

IMG_4414a

Dette er en av de fineste filmene jeg har sett på lenge. Hovedrollene blir spilt av Domhnall Gleeson (Harry Potter and the deathly hallows part 1 & 2, True Grit) og Rachel McAdams, og det er perfekt casting. Rachel McAdams (Mean girls, The vow) har spilt i mange bra filmer, og mange av dem er romantiske komedier. Nå er jo det akkurat sånne filmer jeg liker.

Jeg vil ikke røpe for mye om handlingen, men filmen handler om en mann som blir fortalt at mennene i familien hans kan reise i tid. Dere synes kanskje dette høres veldig rart ut for en sånn type film, men det funker faktisk veldig bra til handlingen. Det blir ikke så rart som jeg trodde det ville bli, og man glemmer nesten at dette ikke er noe som faktisk kan skje.

Filmen er skrevet og regissert av Richard Curtis (han har også regissert The boat that rocked og Love actually – to av de beste britiske filmene jeg noen gang har sett).

Høydepunktet i denne filmen for meg er helt klart Domhnall Gleeson. Han spiller utrolig bra, og får deg til å føle alle mulige slags følelser i løpet av filmen. Vi lo, var nervøse og så kom det jo et par tårer innimellom 🙂 Jeg forventer ikke at alle som ser denne filmen, skal bli så rørt, men jeg har nevnt det før og jeg sier det igjen. Jeg blir fort rørt, og gråter ofte når jeg ser på film.

Har du sett denne filmen? Har du noen anbefalinger for hvilken film jeg bør se?

~Pia~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s