De beste TV-øyeblikkene i 2014

Når et nytt år begynner, følger det med perfekte muligheter til å oppsummere året som har vært. Derfor vil dere finne noen sånne blogginnlegg her i løpet av januar, men det kommer også mye annet spennende.

Den første oppsummeringen jeg ville ta for meg, er de beste tv-øyeblikkene (etter min mening). Jeg ser en del på TV-serier, og blir ofte veldig investert i både historiene og karakterene. Et fint eksempel på dette er seriefinalen til How I Met your Mother. Jeg kunne skrevet et eget innlegg bare om den episoden (kanskje jeg gjør det), og mine følelser rundt det jeg bare kan kalle en forferdelig avslutning på en 9 år lang fortelling.

Men det er ikke det jeg skal skrive om nå. Jeg skal fortelle dere om positive øyeblikk på tv. Inkludert i listen min er hele episoder, spesielle scener, og til og med noen karakterer. Jeg har også inkludert et øyeblikk som ikke er fra en TV-serie, men det var så fantastisk bra, at jeg kunne ikke la være å ta det med. Jeg må også advare om at dette kommer til å inkludere spoilere om de forskjellige seriene, så hvis det er serier du følger med på, men ikke har sett så langt ennå, så kanskje du bør droppe å lese dette innlegget 🙂

Let us begin…. (Ingen spesiell rekkefølge)

– Girl meets world 1×16: Girl meets home for the holidays: Shawn kommer på besøk, og feirer jul sammen med Cory og resten av familien hans.

– NCIS Los Angeles 5×19: Spoils of war: Deeks får vite at de har funnet et bilde av Kensi som får det til å se ut som hun er død. Dette er et av mine favorittøyeblikk, mest fordi Eric Christian Olsen er helt fantastisk i denne scenen (og resten av episoden).
– NCIS Los Angeles 6×11: Humbug: Deeks og Kensi kysser (need I say more?)

– Scorpion 1×01: Pilot: Walter forklarer Paige at Ralph er et geni. Jeg likte egentlig hele episoden utrolig godt, og den fikk meg hekta fra første minutt, men den scenen jeg nevnte på førsten her, er den beste.
– Scorpion 1×12: Dominoes: Walter tror alt håp er ute + Teamet gir Ralph julegaven sin, og Walter beundrer Paige. I denne episoden var det mye å velge mellom, men jeg plukket ut tre scener.

– Arrow 3×01: The calm: Oliver kysser Felicity og sier «Don’t ask me to say I don’t love you».

– Teen Wolf 3×24: The Divine Move: Aiden dør + Stiles sesong 3B. Her plukket jeg ut en karakter, og dette gjaldt flere episoder. Teenwolf delte sesong 3 inn i en A’del, og en B-del. I 3B handlet mye om karkateren til Dylan O’Brien, Stiles. Stiles gikk fra å være et sidekick med mye av komedien i serien, til å vise at han er så mye mer, og han imponerte veldig.

Snille Stiles:
Scott-Stiles-image-scott-and-stiles-36807072-500-281
(Bilde lånt fra: http://www.fanpop.com/clubs/scott-and-stiles/images/36807072/title/3×22-de-void-photo)

Onde Stiles:
tumblr_n30ppiCiGF1r6lw76o1_500

(Bilde lånt fra: http://imgfave.com/search/doppelgangers)

– Teen Wolf 4×02: 117: Have you been time traveling? Dette var en av de beste replikkene til Papa Stilinski i sesong 4 🙂
– Teen Wolf 4×12: Smoke and mirrors: Scott og Peter sloss. En av de beste sloss-scene i Teen Wolf noen gang, og de har hatt mange bra slosskamper i løpet av sine 4 år.

– How I met your mother: The mother: Endelig bli kjent med moren + se Ted og moren sammen og alle de søte stundene de har sammen – ikke siste episoden! Jeg likte veldig godt å se Ted og the mother sammen, og jeg var veldig glad for at vi fikk se så mye av deres historie i form av flashforwards i den siste sesongen, men som jeg nevnte så vidt tidligere, ble mye ødelagt i seriefinalen. Uheldigvis.

– The Vampire Diaries 5×22: Home: Damon sier hadet til Elena + Damon and Bonnie on the other side. Jeg følger ikke med på The Vampire Diaries til vanlig (gjorde det før), men jeg så sesongfinalen som gikk i mai, og det er jeg glad for. Det var et par utrolig bra scener i episoden.

– Rizzoli & Isles 4×15: Food for thought: Maura og Frankie kaffe-bombe. Jeg er kanskje den eneste som håper at disse to skal bli sammen på serien, men denne scenen likte jeg veldig godt.

– Enlisted: Alle scene med de tre brødrene sammen. Uheldigvis ble denne serien kansellert, noe som er typisk for serier Guro og jeg faller for, men de episodene som ble sendt på tv, var utrolig bra, og veldig morsomme.

– Agents of S.H.I.L.D 1×22: The beginning of the end: Fitz redder Simmons fordi han er forelsket i henne. Awww… hva mer kan man si?

– Psych 8×10: The break-up: Shawn frir. Jeg oppdaget ikke Psych før nest siste sesongen gikk på tv, men jeg har gått tilbake og sett på de tidligere sesongen også. En kjempe morsom serie, som det er veldig trist at ble kansellert. (Det kommer et eget innlegg om kansellerte serier senere i måneden).

– The Mindy Project 2×22: Danny and Mindy: Danny forvandler Mindys liv til en romantisk komedie i håp om å vinne henne tilbake. Dette er en serie jeg aldri har fulgt med på, men jeg fikk med meg siste episoden i sesong 2, og som den håpløse romantikeren som jeg er, synes jeg den var utrolig søt. Dessverre likte jeg ikke serien nok til å fortsette og følge med på den, men det er nok fordi det er ikke helt min type humor.

– The big bang theory 7×15: The Locomotion Manipulation: Sheldon kisser Amy. Hver gang Sheldon oppfører seg som et normalt menneske, er det verdt og huske, for det er jo så utrolig søtt 🙂 Han kan hvis han vil, eller føler seg presset til det 🙂

– The Crazy Ones 1×19: Danny Chase hates Brad Paisley: Josh Groban og Brad Paisley har gjesteroller. Jeg er en stor fan av at Josh Groban prøver seg mer og mer som skuespiller, for han er veldig flink. Han er også utrolig morsom, og karakteren han spilte i The Crazy Ones er intet unntak 🙂

– Mixed stafett skiskyting i Östersund (30.11.2014). Jeg er ikke veldig glad i sport, men Guro og jeg liker og se på skiskyting sammen med bestefar, og gjett om jeg er glad for at jeg fikk med meg akkurat dette løpet!

5631940_2798906
(Bilde lånt fra: http://www.langrenn.com/skiskytterne-fra-bunn-til-pallplass.5631940-336160.html)
Guro, bestefar og jeg fikk se et norskt lag som kjempet seg fra en 21.plass (av 23) til en 2.plass. Det var så utrolig gøy 🙂

Wow, dette ble lenger enn jeg hadde planer om, og det er sikkert noen jeg har glemt også 🙂 Når jeg først setter igang, så er det vanskelig å stoppe, men jeg får gi meg her.

Har dere noen serier dere følger med på som her vært speielt bra i 2014? Hva er deres beste tv-øyeblikk? Gi meg gjerne noen eksempler i kommentarene 🙂

Ha en flott dag videre.

~Pia~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s