En liten forklaring på hva Helsefredag er.

Hei.
Jeg ville bare bruke første Helsefredag innlegget til å forklare litt hva disse innleggene kommer til og handle om. Som jeg har skrevet om før så skal jeg igjennom en ganske stor forandring i livet mitt. Pia og jeg skal forandre livsstil, og jeg har gått startkurs for gastrisk bypass operasjon. Har skrevet en del om det i «Dette er meg»-serien min.
(Dette er meg: Mobbing
Dette er meg: Sykehuset, det begynte i 2011
Dette er meg: Starten på mitt nye liv
Dette er meg: Startkurset er ferdig )

Uansett, pga denne forandringen, så vil både Pia og jeg måtte forandre livsstil og med det blir det jo forandringer og erfaringer. Og det er det vi vil skrive om her. Det, og råd og tips vi plukker opp underveis. Jeg vil også skrive litt oppdateringsinnlegg om operasjonen og ting rundt den. Dette er en kategori med ganske mye vi kan skrive om, så det er bare å følge med hvis du har lyst.

Hvis dere har noen råd eller tips til oss så skriv det gjerne i kommentarene i disse innleggene vi skriver om på fredager, vi tar de gjerne i mot.

~Guro~

Reklamer

2 kommentarer om “En liten forklaring på hva Helsefredag er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s