Divergent

Hei.

For en stund tilbake så vi på Divergent sammen med mamma. Jeg hadde gledet meg veldig til å se denne filmen, men jeg må innrømme at jeg ble litt skuffa.Det er en film med Shailene Woodley (The Fault in our Stars) og Kate Winslet (Titanic).

Divergent
(Bildet er lånt fra: http://insidemovies.ew.com/2013/11/12/divergent-poster-debut-shailene-woodley/)

Filmen handler om et samfunn hvor man vokser opp i forskjellige grupper, fraksjoner, og når de blir tenåringer skal de velge hvilken av de fraksjonene de vil leve i for alltid. Velger de en annen enn den de har vokst opp i, en annen enn den der foreldrene bor, må de holde seg unna de for alltid. For man er bare sammen med sin fraksjon. Tris (Shailene Woodley) velger Dauntless, og velger seg derfor bort fra foreldrene sine og broren (som velger enn annen fraksjon enn henne igjen).
I Dauntless finner Tris nye venner, fiender og en ganskje kjekk kar, Four (Theo James). De må kjempe om plassen sin i gruppa. Tris har også en hemmelighet. Før tenåringene velger fraksjon, må de gjennom en test som skal vise de hvilken fraksjon de hører hjemme i. Tris sin test viser at hun ikke hører hjemme i en spesiell gruppe, hun er divergent. Hvis noen finner ut dette vil hun bli drept, fordi de som bestemmer i samfunnet, deriblant Kate Winslet, ser på divergents som farlige.
Så hun må kjempe en kamp for livet, for familen og for hemmeligheten sin.

Filmen var full av action og bra kampscener, men jeg må innrømme at den var ikke helt for meg. Jeg pleier å like filmer som denne, men det var noe som ikke helt stemte for meg. Pia likte den bedre enn meg, men sånn er det jo innimellom.
Den er ikke så dårlig at jeg ikke vil anbefale folk å se den, så hvis du pleier å like denne type filmer, så er den verdt å se, men jeg har sett bedre filmer. Men man kan jo ikke like alt like bra 🙂

TERNINKAST: 3

Twinsies Award for beste skuespiller i Divergent går til Shailene Woodley.

(Twinsies Award er en pris vi har funnet opp, og kommer til å dele ut til folk, filmer, musikk osv som vi liker veldig godt.)

Har noen av dere sett Divergent? Hva syns dere om den?

~Guro~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s