The Year I Met You av Cecilia Ahern

Denne uka ble jeg ferdig med enda en bok på Storytel appen min. Denne gangen har jeg hørt på en bok av favorittforfatteren min.
Cecilia Ahern er en irsk forfatter, mest kjent for boka PS I Love You. Jeg leste den boka for mange år siden, og etter det har jeg lest de fleste av bøkene hennes. Den siste boka jeg leste av henne er The Gift, men det har blitt noen år siden nå, så da jeg fant The Year I Met You på Storytel, hørte jeg på den med en gang.

IMG_4678[1]

Handlingen:

Boka blir fortalt av dame i 30årene som nettopp har fått sparken, og pga kontrakten sin, kan hun ikke takke ja til en ny jobb før det har gått ett år (de kaller det Garden leave i boka=for å forhindre at hun tar en jobb hos konkurrenten, må hun være arbeidsledig i ett år). Boka er om dette året mens hun er arbeidsledig, og hva det å ikke ha jobb gjør med henne. Hun blir veldig rastløs, og bruker mye energi på å spionere på Matt (naboen hennes, og han hun bare kaller You – fra tittelen på boka) og hagen sin.

Jeg er også arbeidsledig, og har vært det en stund nå, så jeg synes det var interessant å høre hennes tanker rundt det. Jeg kjente faktisk igjen noen av mine egne tanker, og den rastløsheten man føler. Jeg har ikke brukt tiden min på å spionere på naboen eller ordne i hagen, men heller blogging – men det er bare det å ha noe og holde på med som er poenget. Hvis ikke, kan man fort bli litt smågal.

Hva jeg synes:

Å høre på denne boka minte meg på hvorfor jeg liker forfatteren så godt. Boka var utrolig fin. Jeg skal innrømme at den overrasket meg litt. Den tok aldri den vendingen jeg trodde den skulle, men det gjorde den bare bedre. Liker at den ikke var så forutsigbar som jeg trodde den kom til å være 🙂
Cecilia Ahern er utrolig flink til å skrive bra karakterer, og jeg liker hovedkarakteren i denne boka veldig godt. Jeg kjenner meg igjen mer i denne karakteren enn jeg har gjort tidligere når jeg har lest bøker av henne. Jeg visste ikke at boka handler om en arbeidsledig dame, men det passet jo bra, siden jeg er arbeidsledig jeg også. Kjente meg igjen i ting som karakteren tenker om det å være arbeidsledig, og det var litt morsomt.

Neste uke skal jeg skrive et innlegg om selve Storytel appen, så hvis du er interessert, så følg med til uka.

Hvem er din favorittforfatter?

~Pia~

 

Reklamer

4 kommentarer om “The Year I Met You av Cecilia Ahern

  1. Tilbaketråkk: Storytel (video) |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s