Storytel – En app for de som liker lydbøker

Hei. I desember- januar har jeg vært med på en Buzzador kampanje hvor jeg har fått prøve ut appen Storytel. Det er en app som jeg har hatt på mobilen hvor jeg kan høre på lydbøker.

Siden jeg var med i en kampanje gjennom Buzzador så fikk en jeg måned gratis på Storytel . Det koster vanligvis 169 kr i måneden og kunne da høre på så mange bøker jeg ville . De har et stor utvalg norske bøker og de har også noen engelske. Det var det at jeg kunne høre på bøker på engelsk som gjorde at jeg ville være med å prøve Storytel.

IMG_0482[1]

Jeg valgte og høre på «Not that kind of girl – A young woman tells you what she’s *learned*» av Lena Dunham.
Jeg syns denne boken var veldig fin, den var morsom og var veldig lett å følge med på. Den var på engelsk, noe som passet meg veldig fint da jeg bare leser/hører på engelske bøker.

Jeg ville absolutt anbefale dere å prøve Storytel hvis dere er glad i bøker. Det er jo ganske genialt at man kan høre på bøker på telefonen for da kan man høre på de egentlig når som helst. På vei til og fra jobb/skole, på trening, i butikken eller mens man gjør rent hjemme. Multi-tasking på høyt nivå, man trenger liksom ikke å sette seg ned i sofaen med boka for å kunne lese den.

Les mer om Storytel her.

Kommer jeg til og fortsette med Storytel?

Nei, men det er ikke fordi Storytel ikke var bra. Jeg har en annen lydbok app på telefonen min også, Audible, og de kan tilby meg mange flere bøker på engelsk enn det Storytel kan. Og det er den eneste grunnen til at jeg ikke fortsetter med Storytel. Hadde jeg bare hørt på bøker på norsk så hadde jeg helt klart valgt og fortsette med Storytel.

Er du glad i lydbøker så kan Storytel være noe for deg. Sjekk de ut på Storytel.no.

~Guro~

Reklamer

5 kommentarer om “Storytel – En app for de som liker lydbøker

  1. Tilbaketråkk: Storytel (video) |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.