Review: Urban Decay’s Naked Basics

Hei.

Wow, jeg er sent ute med denne reviewen. Urban Decay har allerede kommet ut med Naked Basics 2, men jeg ville skrive den uansett 🙂

(Dette er mine meninger, og det kan godt hende dere har andre meninger enn meg om disse produktene. Del gjerne noen av meningene deres i kommentarene)

Urban Decay er en av favorittene  mine når det gjelder øyenskygge, og kvaliteten på fargene er alltid utrolig bra. Naked-serien er et av de beste på markedet i dag, og de er de mest brukte øyenskyggene jeg har. I sminkesamlingen min har jeg alle tre Naked palettene, og jeg har jo selvfølgelig Naked Basics også. Jeg har faktisk ikke kjøpt med Naked Basics 2, og for å være helt ærlig tror jeg ikke jeg kommer til å kjøpe den heller. Fargene i nr 2 er ganske like mange andre farger jeg har, så det er ikke nødvendig. Jeg er veldig glad i Naked Basics paletten min, og den er perfekt til å ha med seg på reise, men jeg har vel funnet ut at jeg ikke trenger nr 2 i tillegg. (Jeg sier det nå, men bare vent til neste gang jeg er i London eller noe… Før jeg vet ordet av det, har jeg nok kjøpt den allikevel).

IMG_2851

Utseende:

Paletten er veldig enkel i utseende, men det er en av de tingene jeg liker med den. Det har vel også noe med navnet å gjøre (Den heter Basics tross alt). Jeg liker også at den er liten, noe som gjør den perfekt til å ha med seg i veske, eller på reise. Jeg liker også at navnene på fargene står på selve pakningen inni paletten, men det gjør det alltid på Urban Decay palettene. Jeg hater når fargene ikke står skrevet på paletten, for jeg klarer aldri å huske navnene.

Fargene:

Det er 6 nøytrale farger, men den siste er en mørk farge, som kan brukes til sotede øyne, eller som eyeliner.
Fargene heter (fra lysest til mørkest) Venus, Foxy, W.O.S, Naked 2, Faint og Crave.
Min favorittfarge er Naked 2. Den er ikke for mørk, men ikke for lys heller. Akkurat passe 🙂

Min mening:

Jeg liker alt med denne paletten untatt en ting, og det er lukten. Min lukter ikke særlig godt, men det lukter ikke av de når jeg har de på øyenlokkene… så det må være noe med selve paletten. Jeg klarer ikke finne ut om det lukter av fargene eller materialet de har laget pakningen av. Har noen av dere opplevd det samme?

Bortsett fra lukten, liker jeg denne paletten veldig godt, og selv om jeg ikke bruker øyenskyggene hver dag, så er det en palett jeg går tilbake til ganske ofte.

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Review: Urban Decay’s Naked Basics

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.