Review: The Balm «Nude ‘Tude»

Hei.

I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive en review av Nude ‘Tude paletten min. Denne kjøpte jeg for to år siden og jeg skal innrømme at det er ikke den jeg har brukt mest. Men det er fine farger, og veldig morsomme fargenavn.

IMG_3903

Paletten har 12 farger. Fargene er som sagt fine de, men det er litt for mye glitter for min smak. Det er liksom ikke noe jeg kunne brukt hver dag, men jeg skal bli flinkere til å bruke den innimellom for det er synd at den blir glemt.

IMG_3905

Fargenavnene er ganske kule, og pakkningen er orginal. Gjør det liksom litt moro å bruke den.

IMG_3907

Øverst fra venstre har vi Sassy, en lys highlight farge. Så har vi Stubborn, som er en lys rosa som også kan brukes til å lysne opp innerst i øyekroken for eksempel. Som nummer tre har vi Selfish, dette er en ganske mørk farge og det synes jeg ikke alltid der er like lett å bruke. Hvis jeg bruker det så er det gjerne for å definere ytterst på øyelokket.
Nederst fra venstre har vi Snobby, som er en glittrete gullfarge. Dette er også en farge jeg syns er vanskelig å bruke, så den har jeg aldri brukt. Så kommer Stand-offish som er en glittrete lys rosa. Dette er den fargen i paletten jeg har brukt mest, for den er etter min mening den fineste. Nummer tre er Sultry, som er en ganske mørk brun. Den har jeg også brukt ganske mye for den blir ikke så mørk som den ser ut på bildet.

IMG_3908

Øverst fra venstre har vi Sophisticated, som er en mørk brun med mye glitter. Denne har jeg heller aldri prøvd. Så kommer Sexy, som er en flott farge som jeg har brukt ett par ganger ytterst på øyelokket. Som nummer tre kommer Serious, som er en mørk svartfarge. Denne har jeg brukt flere ganger også, som eyeliner langs den øverste vippekanten.
Nederst fra venstre har vi Seductive, igjen en mørk farge med mye glitter som jeg ikke har prøvd så mye. Det samme gjelder farge nummer 2 som er Silly. Farge nummer 3 er Sleek, og den har jeg også bukt som eyeliner.

Som dere skjønner så har jeg ikke brukt denne alt for mye, men jeg skal virkelig prøve og bli flinkere til å bruke den. Fargene er jo fine, selv om de har mye glitter, så jeg må bare gå inn for å huske på paletten.

Helt til slutt så vil jeg bare legge inn noen ekstra bilder av favorittfargene mine i denne paletten.

IMG_3909
Stan-offish og Sultry

IMG_3912
Stand-offish

Har du prøvd denne paletten? Hva syns du?
Hvis ikke du har prøvd den, ser den ut som noe du ville prøvd?

~Guro~

Reklamer

2 kommentarer om “Review: The Balm «Nude ‘Tude»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.