The Fault in our Stars

I dette innlegget skal jeg snakke litt om en bok jeg har lest (hørt på) og en film jeg har sett.  Boka/filmen det gjelder er The Fault in our Stars av John Green. Jeg hørte på boka i Audible appen på telefonen min. (Les om Audible)

Historien er om Hazel, en jente som har en dødlig sykdom. Hun møter en gutt, Gus, i en støttegruppe hun går i. Og boka/filmen er deres kjærlighetshistorie. Handlingen er utrolig vakker, med et alvorlig undertema siden de er syke. Boka er vakkert skrevet, man følger Hazels synspunkt, og John Green klarer å sette ord på ting som gjør det man leser veldig ekte. Man følger Hazel, og Gus, gjennom gode og vonde tider, og for min del var boka ferdig alt for fort.

I filmen er det Shailene Woodley som spiller Hazel og Asel Elgort som spiller Gus. Disse to er rett og slett magi sammen på skjermen. Jeg kan ikke tenke meg to mennesker som kunne spilt disse rollene noe bedre.

Spoiler alert!!!! Ikke les videre hvis ikke du vil vite mer om hva som skjer!

The_Fault_in_Our_Stars                        the fault in our stars
(bildet er lånt fra:  http://en.wikipedia.      (bilde er lånt fra: http://www.imdb.com/title/tt2582846/)             org/wiki/The_Fault_in_Our_Stars#
mediaviewer/File:The_Fault_in_Our_Stars.jpg)

Jeg skal innrømme at jeg gråt ganske mye i løpet av denne boka, og spesielt da jeg så filmen. Slutten er nesten tortur, men det er så verdt å se både filmen og lese boka. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

TERNINGKAST: 6

Twinsies award for beste film/skuespillere/bok går til The Fault in our Stars, Shailene Woodley og Ansel Elgort. 🙂

(Twinsies Award er en pris vi har funnet opp, og kommer til å dele ut til folk, filmer, musikk osv som vi liker veldig godt.)

Har noen av dere lest eller sett The Fault in our Stars? Hva syns dere?

~Guro~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.