Let’s talk about hair

I dag skal det handle om håret vårt, og hvilke produkter vi bruker for å ta vare på det. Jeg er alltid på utkikk etter produkter som kan holde håret mitt friskt og mykt. Det har blitt testing av en del forskjellige shampoo de siste årene, og når jeg tror jeg har funnet en shampoo som virkelig funker, så tar det som regel bare noen måneder og så funker de ikke lenger. Nå er jeg ingen hårekspert, så for alt jeg vet så må man bruke en annen shampoo om sommeren enn vinteren. Hvis det er noen av dere som har noen tips, så kom gjerne med dem.

IMG_4044

For en del måneder siden fikk vi en prøve i Glossyboxen vår på en shampoo fra Matrix. Det var Matrix Biolage HydraSource. Det har blitt min nye shampoo, og jeg elsker den. Den funker utrolig bra på håret mitt, og det har den gjort fra første hårvask. Det eneste som er veldig synd, er at den er så dyr. I Moss kan den kjøpes hos frisøren, eller så har vi funnet den på forskjellige nettsider, men den er alt for dyr til å brukes hele tiden. Guro kjøpte en flaske til meg til jul, og det er den jeg bruker nå, men når denne blir tom, må jeg bruke en annen shampoo igjen. Jeg får ønske meg en ny flaske til bursdagen min 🙂

Jeg er altfor dårlig på å bruke balsam, men 2-4 ganger i uka bruker jeg Macadami Natural Oil Deep Repair Masque. Dette er egentlig en slags kur, men jeg bruker den som balsam. Når jeg har tatt i kuren grer jeg gjennom håret med en dusjkam, og lar det virke i et par minutter. Igjen er produktet ganske dyrt. Jeg kjøpte min mens jeg bodde i Newcastle, og da fikk jeg den litt billigere. Jeg har ikke så mye igjen, så det kan hende jeg må ønske meg denne til bursdagen min også 🙂

For å varmebeskytte håret mitt bruker jeg et produkt som jeg har nevnt mange ganger her på bloggen. Jeg har også inkludert det i flere av favoritt-videoene mine, men det er bare så utrolig bra. Jeg oppdaget got2be guardian angel heat protection for 4 år siden, og her ikke brukt noe annet siden. Jeg har mistet tellinga på hvor mange flasker av dette jeg har brukt opp, og vet jeg kommer til å bruke opp mange flere. Hvis jeg finner dette produktet på tilbud, passer jeg alltid på å kjøpe meg en flaske, for orginalt koster den mellom 70 – 100 kr, og det er jo ganske dyrt.

Til slutt vil jeg fort nevne hårstrikkene jeg bruker. Det er ikke et spesielt merke eller noe, men jeg passer alltid på at jeg bruker de uten den metallbiten, for de er mindre skadelige for håret ditt. Metallbiten kan føre til mer slitasje på håret.

IMG_4045

Hva er favorittproduktet du bruker til håret ditt? Noe du ikke klarer deg uten?

~Pia~

___________________________________________________

Det er først de siste årene jeg har faktisk lagt litt tanke i produktene jeg bruker i håret mitt. Før så syns jeg ikke det var så nøye, og brukte det jeg hadde. Jeg brukte en shampoo jeg har skjønt ikke var noe bra for håret mitt. Jeg slet med at håret mitt ble tørt og veldig fort fett. Jeg har nå funnet flere som passer håret mitt bedre, noe jeg er veldig glad for.

IMG_4046

Den shampoen og balsamen jeg bruker nå er fra merket Bed Head Tigi, og de er utrolig bra. De fins i flere varienter, men jeg bruker de for tørt og skadet hår. Jeg kjøpte disse to som et sett i Sverige for rundt 200 kr. Jeg vet til vanlig koster de ca 400kr, men jeg finner de stadig på tilbud, noe som er veldig bra for jeg kommer ikke til å betale 400 kr for en shampoo og balsam, uansett hvor mye jeg liker de.
En annen shampoo jeg bruker (bruker denne før jeg bruker den andre) er en renseshampoo fra Yves Rocher. Denne er også utrolig bra, og rengjør håret veldig bra.

Etter at jeg har vasket håret er det tid for å føne det. Først bruker jeg Bumble & Bumble Tonic Lotion. Jeg sprayer den ved røttene og utover i lengden av håret. Dette er en spray som hjelper til å beskytte håret mot varme, og den gjør det også lettere å gre ut håret. Jeg må bruke balsam ellers så er håret mitt et mareritt å gre ut, så denne hjelper til den også.
Jeg bruker også alltid Dove Heat Protect, den er super duper. Jeg pleide heller ikke å bruke noe varme beskyttene når jeg brukte føner eller slettetang på håret, men skjønner absolutt hvorfor man gjør det for jeg merker en tydelig forskjell. Det som gjør denne så bra er at den gjør håret veldig mykt, og det syns ikke at man har brukt den. Håret blir ikke tynget ned av den eller fort fett.

IMG_4047

Hva er deres must-have når det gjelder hår? Har dere noen anbefalninger til oss?

~Guro~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.