Glossybox / Januar

På mandag fikk vi månedens Glossybox i posten, og vi filmet videoen med en gang – klarte ikke å vente litt en gang 🙂 Vi hadde vært oppe siden kl 5 den morgenen, så vi gadd ikke sminke oss eller noen ting. Vi bare satte oss ned foran kameraet, og åpnet boksene våre.

Dette var ikke den beste boksen vi har fått, og vi var litt forvirret over det ekstra produktet, men det var fortsatt noen bra produkter i boksen.

Jeg synes det er veldig synd at samarbeidet med Makeup Store er over. Jeg har vært veldig imponert over produktene vi har fått derfra, og kunne tenke meg å prøve flere. Jeg lurer på om jeg skal ønske meg noe derfra til bursdagen min 🙂 Jeg håper Glossybox inngår lignende avtaler med andre merker også, for det har vært utrolig gøy å få prøve så mange produkter fra et merke. Vi tenkte vi kunne lage en video der vi prater om alle produktene vi har fått prøve fra Makeup Store, og gi korte reviews… Er det noe dere hadde vært interessert i?

Glossybox koster 179 kr i mnd, og du kan lese mer på hjemmesiden deres.

Ha en fortsatt fin lørdag, og kos dere masse i helga.

~Pia~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s