3 frisyrer til Valentine’s Day (video)

Jeg er ingen frisør, og jeg har heller aldri vært veldig flink til å sette opp håret mitt. Jeg har har 3-4 forskjellige frisyrer som jeg bytter på med, og er ikke veldig kreativ når det kommer til å finne på nye ideer, men det er noe jeg har veldig lyst til å bli flinkere til. Derfor passer det perfekt å øve seg på Guro, og vi hadde lyst til å inkludere noen hårideer i den romantiske uka vår. Dette er veldig basic hårfrisyrer, men kanskje med litt trening, kan vi lage flere hårvideoer etterhvert 🙂

Ha en fortsatt fin uke. Vi skal til Helene på lunsj i dag, og jeg gleder meg veldig til å tilbringe formiddagen sammen med bestevenninne mine 🙂

~Pia~

Reklamer

2 kommentarer om “3 frisyrer til Valentine’s Day (video)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.