Gratulerer med dagen, Christine <3

Kjære Christine

Jeg vet du ikke liker oppmerksomhet, men du slipper ikke unna i dag. Man blir 30 år bare en gang i livet, og det må feires på en eller annen måte. Vi vet du har andre ting å tenke på for tiden, så derfor ville vi finne på noe spesielt til deg.

Jeg vet også at du ikke synes det er veldig morsomt å bli 30, men det er bare et tall, 30. Man er ikke eldre enn det man gjør det til selv, og du er fortsatt like «ung» som dagen vi traff hverandre første året på vgs. Det eneste som er annerledes er at du har flere livserfaringer, du blir tobarnsmor hvert øyeblikk, og du har giftet deg med drømmemannen. Alt dette er jo viktige ting, men det har ingenting med alderen din å gjøre. Du er forsatt den samme UNGE Christine – jenta vi alle er så glad i.

Du er en fantastisk person, og vi er så glad i deg. Du er en fantastisk venn, og vi er så takknemlig for deg. Du er en fantastisk mor, og Sander er kjempe glad i deg. Snart kommer det enda en liten gutt som kommer til å være kjempe glad i deg 🙂

Takk for 14 år med flotte minner, og takk for at du er vennen vår. I dag er din dag, og vi håper du har en kjempe koselig kveld sammen med familien din, og at du koser deg masse.

Mange bursdagsklemmer fra Guro og Pia
(Skrevet av Pia)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.