Tvillingserien del 3: Tvillingmyter

Nå er det søndag igjen, og det betyr en ny video i det vi kaller tvillingserien vår. Denne gangen skal det handle om noen av de veldig mange mytene om tvillinger. Vi har vært så heldige at vi har fått med oss mamma igjen denne uka, så vi har en god hjelper når vi tester ut 3 av disse tvillingmytene.

Vi har hørt mange forskjellige myter om tvillinger, og så og si alle er bare tull. Nå kan vi bare fortelle om våre opplevelser, og det kan godt hende at andre tvillinger har opplevd noen av disse. Hvis du har det, vil vi gjerne høre om det, så legg gjerne igjen en kommentar der du forteller om det.

De tre mytene vi tar for oss er:
– At tvillinger kan lese hverandres tanker
– At tvillinger kan føle hverandres smerte
– At tvillinger tenker helt likt.
(Det kan jo hende dette er vanligere hos enegga tvillinger, og Guro og jeg er toegga)
Vi valgte disse tre fordi de er de mest vanlige mytene, og noen av de vanligste spørsmålene vi får av fremmede. Da vi skulle lage denne videoen, leste jeg en del om tvillingmyter, og en av de første tvillingmytene jeg fant, er nok også en av de første tvillingmytene som ble til. Den går ut på at før trodde folk at dyr var de eneste som skulle få flere barn på en gang, så hvis kvinner fødte tvillinger måtte det bety at noe var veldig galt (mest sannsynlig at djevelen var involvert), og at det var en god, og en ond tvilling. Så feil kan man ta 🙂

Tusen takk til mamma som ble med i videoen vår 🙂 Vi er kjempe glad i deg 🙂

~Pia og Guro~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.