Kveldstur

I går gikk Guro og jeg på en deilig kveldstur. Vi har et mål denne uka om å gå tre turer, og dette var tur nr 1. Hvis vi ser bort ifra at Kenneth og Christine nesten skremte livet av oss mens vi gikk oppover veien, så var det en veldig deilig tur 🙂

IMG_4097

IMG_4100

Vi har en fast runde vi pleier å gå når vi tar en kveldstur, og vi bruker som regel mellom 20-30 min. I går tok det oss litt lengre tid siden vi stoppet og tok noen bilder 🙂

IMG_4101

IMG_4106 IMG_4107

IMG_4108 IMG_4118

IMG_4122 IMG_4124

IMG_4125 IMG_4128

IMG_4120
Guro kaller dette trollbildet. Tydeligvis, ifølge min kjære søster, så ser jeg ut som et troll her… Jeg er bortskjemt på komplimenter 🙂 (Men jeg skjønner hva ho mener, bare se på håret mitt)

IMG_4130

Jeg synes det er veldig deilig å gå tur, men problemet mitt er å komme meg ut døra. Når jeg først er ute og går, kunne jeg gjerne gått lang, lang tur, men jeg må dras opp av sofaen og ut døra først. Derfor er jeg veldig heldig som bor sammen med Guro, som har blitt veldig flink til å komme seg ut døra. Hjelper å ha en som motiverer meg, og som hjelper meg ut de gangene jeg ikke er like motivert.

IMG_4155

Når vi går kveldsturene våre, går vi som regel rundt i nærområdet der vi bor. Vi går som regel en runde som tar oss fordi Sjøbadet (en strand). På denne runden får vi et par oppoverbakker, men også noen flatere strekninger.

IMG_4132 IMG_4136

IMG_4137 IMG_4141

IMG_4145 IMG_4147

IMG_4148 IMG_4151

Det er viktig å ta på seg nok klær. I går var det faktisk ganske kaldt, og siden vi går langs vannet blåser det en del. Vi frøs ikke, untatt i ansiktet. Heldigvis hadde vi tatt med oss vanter også, ellers så hadde vi kommet hjem med ispinner isteden for fingre.

Det fins mange steder å gå tur i Moss, men Guro og jeg er litt for pysete til å gå i skogen når det er mørkt. Vi klarer det hvis vi er fler, men er det bare oss to, så blir vi litt for redde 🙂 Vi prøvde å gå tur på Alby en gang det var mørkt, og vi kom ikke lenger inn i skogen enn et par hundre meter, før vi løp tilbake til bilen. Og da mener jeg LØP, og jeg løper sjelden 🙂

IMG_4152

I kveld blir det ingen tur, for vi får mamma på besøk, men vi skal prøve å gå tur i morgen og fredag.

HUSK REFLEKS!!!!

Ha en fortsatt fin dag.

~Pia~

Reklamer

3 kommentarer om “Kveldstur

  1. Tilbaketråkk: Kveldstur | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.