Vi tester: Makeup Revolution sminke

Hei.

I romjula var det 50 % på alt av Makeup Revolution sin sminke på hjemme sidene deres. Så Pia og jeg bestemte oss for at vi skulle prøve noen produkter derfra. De har rimlige priser til vanlig, og da vi kunne få halv pris av det igjen slo vi til. Prisene jeg nevner i innlegget er orginal priser, tatt rett fra hjemmesiden deres. 🙂

Da vi skulle teste disse bestemte vi oss for at jeg skulle sminke Pia, bare for å ha det litt moro, og dette ble looken. PS: Jeg er ingen makeup artist eller ekspert så resultatet ble der etter…

IMG_3859

Og her er vår mening om produktene vi brukte:
(Dette er våre meninger, produkter som kanskje ikke fungerer så bra for oss kan fungere veldig fint for andre.)

Matte Foundation i fargen Cool Ivory (39 kr):
Denne foundationen tror jeg nok at vi hadde kjøpt i feil farge, den ble litt for lys for Pia. Jeg måtte også legge på ganske mye for at den skulle dekke over noe som helst av missfarging eller kviser på ansiktet hennes, men igjen så kan dette være fordi vi hadde en for lys farge.

Liquid Concealer i fargen Natural(29 kr):
Syns denne fungerte mye bedre enn foundationen. Bedre dekkevne, og en mye bedre fargematch enn foundationen. Veldig bra produkt for prisen.

Blush fra Ultra Blush Palette (denne selger de ikke lenger, så den husker jeg desverre ikke prisen på):
Jeg måtte ta ganske mye produkt på kosten for at fargen skulle bli ordentlig på Pia, men det er flotte farger. Highlighteren i paletten er veldig bra.

I heart Chocolate palette (119 kr):
Den første fargen jeg brukte var One More Piece, den brukte jeg for å fylle inn brynene til Pia. Fungerte veldig bra, og fargen passet fint til Pia.
Så begynte jeg på øynene.
Jeg la først Thank Friday i globallinjen. Denne fargen var veldig fin og pigmentert. Gikk veldig lett på og var lett og blande ut.
Så la jeg fargen More på øyelokket. Denne var det litt verre å jobbe med. Den var ikke veldig pigmentert og den var ganske løs så den drysset ganske mye.
Fargen Smooth Criminal brukte jeg til å blande på den ytre delen av øyelokket og opp i globallinjen. Fargen var fin, men jeg skulle ønske den var litt mer intens. Den måtte bygges opp veldig for å få den intensiteten jeg ønsket.
Helt til slutt la jeg You Need More helt ytterst på øyelokket og duset alle fargen sammen sånn at det ikke skulle være noen skarpe skiller mellom fargene. Denne fargen likte jeg godt.
Jeg brukte også fargen You Need Light under brynet som en highlight.
Til slutt ble det sånn:

IMG_3862

Helheltsinntrykket av paletten er at jeg hadde ønsket at fargene var litt mer pigmenterte, men kvaliteten er helt ok for prisen den ligger på.

Amazing Volume Mascara i svart (39 kr):
Det er ikke en veldig intens farge på denne mascaraen, men den klumper ikke sammen vippene og gir mye volum. Pia og jeg var veldig enig i det at dette er den perfekte dagtid mascaraen. Hvis man skal på jobb eller en lunsj eller noe og ikke trenger de mest intense øynene så er dette mascaraen for deg.
Skal man på fest eller vil ha mer intens svartfarge kunne man for eksempel brukt denne under en annen mascara.
Mascara kosten tar også mye produkt med seg så det kan være lurt og skrape av noe på kanten av flasken før an begynner og ta den på.

Amazing Lipstick i fargen Lady (kr 24,50):
Denne leppestiften var veldig creamy, kanskje for creamy. Det var veldig lett å få den utenfor leppene fordi den var så myk. Men jeg var veldig fornøyd med hvor pigmentert den var og hvor gjevnt den gikk på leppene. Pia sa også at det var en veldig behagelig leppestift å ha på seg, selv om den ikke smakte så veldig godt.

Amazing Lipgloss i fargen Raspberry (kr 24,50):
Fargen syns ikke så bra over den røde leppestiften, men det forventet vi ikke heller. Alene er fargen veldig fin og gir en veldig fin glans til leppene (det gjorde den over leppestiften også). Og i følge Pia smakte denne mye bedre enn leppestiften.

Her er resultatet en gang til:

IMG_3859

Hva jeg syns:

Nå har jeg ikke prøvd disse produktene veldig mye, men jeg er ganske fornøyd. Ja, det er produkter jeg hadde håpet skulle være litt bedre, men kvaliteten på disse prouktene er absolutt ikke dårlig. Jeg kommer til og fortsette og bruke de, helt klart.

Se innkjøpsvideoen hvor vi viser alt vi kjøpte her.

Har du lyst til og prøve noen av produktene finner du de på Makeup Revolution sin hjemmeside.

Takk for at du leste 🙂

~Guro~

(Vi kjøpte alle produktene med egne penger, ingenting er sponset)

Reklamer

En kommentar om “Vi tester: Makeup Revolution sminke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.