Supernatural

Hva skal til for at jeg liker en serie? Hm…Det er mye forskjellig. Jeg ser på mange forskjellige serier, men en ting jeg alltid har likt er serier om hekser (Charmed), vampyrer (Buffy) og varulver (Teen Wolf). Alle disse seriene er serier jeg har sett på sammen med Guro og mamma. Vi samlet oss alltid i stua og så på Buffy sammen, og det var Guro og jeg som fikk mamma interessert i Charmed. Teen Wolf er serien som startet tirsdagstradisjonen vår, og nå ser vi på Supernatural – en serie som har alle disse tingene + 2 kjekke karer 🙂

supernatural-season-9-poster-wallpaper-16
(Bilde lånt fra: http://www.forbes.com/sites/merrillbarr/2014/11/11/what-supernaturals-legacy-can-teach-the-rest-of-television/ )

Jeg har sett noen av sesongen før, men det er en noen år siden, og jeg sluttet å se på serien etter sesong 7 (de er nå i sesong 10). Mamma begynte å se på serien på Netflix, men så fortsatte vi å se på den sammen. Guro og jeg hadde seson 4 og 5 på dvd, og så ga vi mamma sesong 6-8 i morsdagsgave, så nå har vi nok å se på fremover.

Serien handler om to brødre (Dean og Sam) som går inn i «the family business» – å jakte på og drepe monstere. Serien kan være litt skummel, men mest skvetter du fordi de vil at du skal gjøre det så det kommer plutselig en høy lyd, eller så dukker det plutselig opp et monster av noe slag. Kan ikke si hvor mange ganger vi nesten har hoppet ut av sofaen mens vi ser på dette, men det er litt gøy også da 🙂 For meg er det faktisk humoren som er best. Jeg liker at uansett hvor mørkt og trist det blir, så mister ikke serien humoren, og man kan fortsatt le, sev om det kommer litt tårer også.

Supernatural, Season 5
(Bilde lånt fra: http://staticmass.net/television-series/supernatural-season-5-dvd-2009-review/)

Vi er nå midt i sesong 5, og jeg tror faktisk dette er favorittsesongen min. Det er en del veldig bra episoder, og selv om hovedproblemet er veldig alvorlig, så har de en del morsomme episoder også. I denne sesongen er episode 4, 8, 9, 10, 12, 13 og 16 favorittene mine.

I seson 4 kom en ny karakter inn som heter Castiel (en engel). Han er også med i andre sesonger, og det er jeg veldig glad for. Han er en av de beste karakterene i serien.

File:Castiel-on-supernatural.png
(Bilde lånt fra: http://supernatural.wikia.com/wiki/File:Castiel-on-supernatural.png )


(Bilde lånt fra: http://www.comicbookmovie.com/fansites/LeXheX/news/?a=74648 )

Følger du med på denne serien? Hvilken sesong liker du best? Og kanskje det viktigste spørsmålet av alle… Hvem synes du er kjekkest? Dean eller Sam? 🙂

~Pia~

 

Reklamer

3 kommentarer om “Supernatural

  1. Tilbaketråkk: Supernatural | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.