Matlaging med Robin

Det ble en tidlig start på dagen i dag, da Robin kom rundt 10.30. Målet i dag var å filme alle 5 videoene til bloggserien vi skal ha i mars, og det ble veldig vellykket. I mars vil vi hver søndag legge ut en ny video der Guro og Robin viser fram forskjellige oppskrifter med kylling.

Vi hadde satt av hele dagen til filmingen, men det tok ikke så lang tid som vi trodde. Vi ble ferdige rundt kl 17, og da satt vi igjen med mye god mat, fine videoer, og det lukter utrolig godt i leiligheten vår 🙂 Det måtte også en del forberedelser til mellom hver video, men Guro og Robin har vært kjempe flinke i dag, og alt gikk veldig effektivt.

IMG_4182

IMG_4216

Det ble til og med en liten ekstra oppskrift som blir lagt ut samtidig som en av videoene. Som en liten ekstra bonus vil det den siste uka også bli lagt ut en liten Behind-the-scene-video 🙂

IMG_4192

Tusen takk til Robin som ville være med å hjelpe oss lage denne serien. Vi hadde det veldig gøy i dag, og det var morsomt å ha med seg en gjest i videoene. Håper vi kan lage flere videoer sammen.

IMG_4235

Vi fikk også med oss at Norge tok noen gullmedaljer i dag 🙂 Heia Norge!

IMG_4245 IMG_4251

Jeg vurderer om jeg skal sitte oppe og se på Oscar utdelinga i natt, men jeg får se hva jeg gjør… Er egentlig litt trøtt nå, så jeg vet ikke om jeg orker.

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Matlaging med Robin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.