Review: Rituals Yogi Flow Shower gel

Jeg trodde helt ærlig ikke at jeg kom til å like denne såpa, men jeg har ikke noe imot å innrømme at jeg tok feil. Vi fikk den i en Glossybox, og hvis du har sett på videoene våre en stund, så du sikkert videoen der vi fikk den – og sprutet såpe utover hele rommet til Guro. Hvis du gikk glipp av den, kan du se den her.                                                                                                                                                                                                                IMG_3596

Jeg hadde aldri hørt om merket Rituals før, men etter at vi mottok denne har jeg sett det flere steder på Youtube. Jeg vet at den amerikanske Glossyboxen sendte ut denne såpa denne måneden.

Såpa kommer ut som et skum, og som jeg har skjønt etterhvert, kan den også brukes som barberskum… noe jeg synes er veldig logisk, for jeg sa til Guro flere ganger at jeg synes det var som om jeg vasket meg med barberskum. Jeg synes den luktet fantastisk godt, og det var en av tingene jeg likte best med den. Noe annet jeg likte er at selv om det er en slags pumpe, tømmer den faktisk flaska. Jeg hater når forpakningen gjør at man ikke får brukt alt i flaska. Dessverre er pumpa også det jeg likte minst med produktet. Flaksen er veldig glatt i seg selv, men det var ekstra vanskelig å bruke pumpa når man er våt på hendene. Jeg fikk liksom ikke ordentlig grep på flaske til å klemme ned pumpa. Dette kan selvfølgelig ha noe med de små hendene mine å gjøre også… who knows?

Den andre, og kanskje den viktigste, negative tingen med denne såpa er prisen. Dette er helt klart min mening, og det kan hende andre ikke har noe problem med det, men jeg synes 85 kr for en dusjsåpe er alt for mye. Ja, såpa luktet veldig godt, og den var fin å vaske seg med, men jeg har ikke økonomi til å bruke så mye penger på en såpe.

Rituals har foreløpig bare to butikker her i Norge, men de har store planer om å åpne flere. En av de butikkene ligger på senteret Fornebu S. Jeg vet ikke hvor den andre ligger, men hvis man vil prøve ut produktene til Rituals kan man bestille de på nettet.

Har du prøvd noe fra Rituals før?

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Review: Rituals Yogi Flow Shower gel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.