Innkjøpsvideo: e.l.f.

Dette er en ganske gammel video, en jeg filmet i begynnelsen av desember tror jeg. Vi har bare ikke fått lagt den ut før nå. Jeg hadde nesten glemt den, men da jeg så den igjen, fant jeg ut at det var best å få lagt den ut nå, før den blir for gammel.

e.l.f er en et ganske billig merke, og i USA er de kjent for at de fleste produktene deres bare koster 1 dollar. For at de skal sende til Norge, handler jeg gjennom den britiske siden, og der er det litt dyrere, men ikke mye. Poduktene deres er fortsatt veldig billige, men det skal sies at det er litt hit and miss om de er bra. Jeg har produkter som jeg absolutt elsker, men jeg har også kjøpt produkter som jeg synes er ganske dårlige, og ikke likte i det hele tatt. Det er selvfølgelig min mening. Kan jo hende noen andre liker det jeg ikke liker, og ikke liker de produktene jeg synes er bra.

Nettsiden jeg har kjøpt produktene på finner du her. (Denne videoen er ikke sponset)

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Innkjøpsvideo: e.l.f.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.