Liste over hva man bør gjøre før man fyller 30 år

Før helga så jeg en sak på side3.no om 18 ting du bør gjøre før du bikker 30. Siden jeg fyller 30 år i år, gikk jeg selvfølgelig inn og leste den… Skuffelsen var stor da jeg oppdaget at jeg bare har gjort et par av tingene på lista. Jeg merket med en gang at jeg ble stressa og hjernen min begynte å jobbe overtid for å komme opp med plan for å fullføre flere av disse tingene. Jeg har jo dårlig tid.. 4. mai er ikke så langt unna. Det er mars allerede!

Her er side3s liste:

1. Syng karaoke på en bar
2. Drit deg ut offentlig (dette har jeg helt sikkert gjort. Kan ikke gi dere et eksempel, men er ganske sikker på at dette har skjedd enn eller annen gang iløpet av mine 30 år)
3. Opplev Afrika (Nei, takk. Edderkopper og krypdyr!)
4. Lær deg å lage drinker (Jeg drikker ikke lenger, men da jeg gjorde det kunne jeg blande vodka og brus… Done! En ting til jeg kan stryke av lista)
5. Rydd din egen leilighet helt selv (Jeg har gjort dette så mange ganger at jeg føler det bør telle som to punkter)
6. Reis langt vekk helt for deg selv (Jeg flyttet til Newcastle for å gå på skole. Bodde der et helt år. Det var kanskje ikke så langt unna, og jeg flyttet dit sammen med to skolevennninner, but I don’t care. Det tells!)
7. Spis noe du virkelig hater. Griseører eller insekter for eksempel.
8. Lær deg et nytt språk
9. Tilbring en natt i telt for å se på stjernene (Jeg har sovet i telt før, men ikke for å se på stjernene. Tells det? Og uansett… hvis du ligger i et telt får du ikke sett stjernene, bare teltduken. Dette punktet bør gjøres om til: Ligg en natt under åpen himmel for å se på stjernene. Kommer heller ikke til å skje. Jeg gjentar: Edderkopper og krypdyr!
10. Kjøp noe du egentlig ikke har råd til, men vil vare mange år.
11. Prøv rafting i en elv.
12. Ta en stor sjanse
13. Søk på drømmejobben din, uansett om det er veldig liten sjanse for at du får den.
14. Dra på roadtrip med kompisene dine (Jeg var på roadtrip sammen med Guro, René og Marius sommeren 2009. Check!)
15. Gå deg vill i en ukjent storby
16. Gjør noe du er livredd for, alt som innebærer masse andrenalin.
17. Overrask foreldrene dine med en fin reise
18. Prøvekjør drømmebilen din (Jeg bør kanskje ta lappen først.)
Så for å oppsummere: av 18 ting har jeg fullført nr 2, 4, 5, 6 og 14.

Jeg skal innrømme at jeg brukte godt og vel en time på å finne ut hvordan jeg skulle få gjort alt dette. Hvordan skulle jeg rekke å få spandert fin tur på mamma og pappa, eller dra på rafting? Jeg kommer hvertfall ikke til å rekke og ta lappen, finne ut hva drømmebilen er, og prøvekjøre den på to måneder. Men så slo det meg… Hvorfor må dette gjøres før jeg blir 30? Livet er langt fra over om to måneder… Jeg har MANGE gode år igjen, og god tid til alt dette (Untatt et par ting som det er null sjanse for at jeg noen gang kommer til å gjøre. Afrika? Rafting? Gjøre noe som innebærer masse andrenalin?? Pysa i meg skriker NEEEEI, og jeg er enig. Er du gal?).

Jeg innså hvor dum jeg hadde vært for å la meg bli stressa av denne lista. Jeg ville heller skrive min egen liste, så her er mine ting jeg vil oppnå før jeg flyller 30 år:

1. Bli voksen (Check)
2. Ha en fantastisk familie som jeg ser flere ganger i uka (Check)
3. Ha venner for livet, som jeg deler alt med (Check)
4. Forelske meg (Jepp. Det ble ikke oss to for alltid, men jeg vet hva det vil si å være forelsket.)
5. Lære av tidligere tabber (Check)
6. Reise mye – selv om det er til de samme stedene (Check. I Love London)
7. Være omtenksom og bry deg om andre, selv om du ikke kjenner dem (Liker å tro det)
8. Ha det morsomt sammen med venner og familie (Så absolutt)
9. Finne ut hva jeg har lyst til å bli når jeg blir stor (det tok noen år, men jeg fant ut av det til slutt)
10. Vite at jeg har mange år igjen til å legge til punkter på denne listen, og fullføre dem (Check)

~Pia~

Reklamer
Publisert i: Pia

En kommentar om “Liste over hva man bør gjøre før man fyller 30 år

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.