Flott dag på Alby

I dag har vi vært på Alby sammen med Iselin og Helene. Vi dro dit for å ta noen bilder til bloggen, og Iselin ville ta noen bilder til sin egen blogg, og vi hadde det veldig koselig, som alltid 🙂 Det blir mye latter og moro når vi jentene er sammen.

IMG_4490

Iselin er kjempe flink til å ta bilder, og ho ville gjerne hjelpe oss å ta noen bilder, og det setter vi pris på. Guro og jeg hadde lyst til å ta noen nye bilder til headeren på bloggen, men også noen bilder vi kan bruke som profilbilde på Facebook osv. Vi ble kjempe fornøyde med bildene 🙂

IMG_4384   IMG_4389

IMG_4393

IMG_4394  IMG_4401

IMG_4408
Å skifte i skogen er ikke så lett, så litt hjelp må til 🙂 Ja ja, da har vi jo gjort det også 🙂

IMG_4413

IMG_4422

IMG_4427

Vi fikk også noen morsomme bilder  🙂

IMG_4412

IMG_4417

IMG_4419

Det er jo så deilig vær ute nå, så det var veldig deilig å få seg en liten gåtur på Alby. Iselin hadde tatt med litt drikke og noen kaker hun lagde i går (se oppskriften her), så vi fikk noe å kose oss med også 🙂 Sånn er det når bestevenninnen din er en mester på kjøkkenet. Iselin bør starte sitt eget bakeri.. eller bare lage et stort hull i veggen på kjøkkenet og selge derfra (kan selvfølgelig bruke vinduet også).

IMG_4446

IMG_4448

IMG_4459

Behind-the-scenes-bilde av Guro som tar bilder til Iselins blogg 🙂

IMG_4428

Og så måtte vi jo ta selfie!

IMG_4526

IMG_4918

Vi avsluttet en flott dag på cafeen, der Helene og Iselin var så snille og spanderte lunsj på oss. Alby cafeen har veldig god mat, og hvis dere noen gang er på Alby, så anbefaler jeg å stoppe innom der. Hvis ikke dere vil spise mat, så bør dere hvertfall smake på Albykringla. Beste kringla i verden 🙂

IMG_4546

Det har vært en kjempe fin dag i dag, og det var utrolig deilig å være ute litt. Det har jo blitt så fint vær, og varmere i lufta, så nå begynner søndagstur-sesongen. De beste søndagene er de vi tilbringer sammen med vennegjengen på Alby (eller andre steder vi går tur) 🙂

Nå er det bare å glede seg til fredag, for da er det jentelunsj hos Helene, og da kommer Christine også 🙂 Hun hadde ikke mulighet til å være med i dag, og hun var savnet 🙂

Takk for en fin dag, Helene og Iselin.

~Pia~

Reklamer

4 kommentarer om “Flott dag på Alby

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.