Review: e.l.f. Matte lip color

Jeg liker å snakke om ting jeg liker, og liker ikke å snakke om ting jeg ikke liker. Jeg er litt av den typen som føler at hvis man ikke har noe positivt å si, så bør man holde det for selg selv. Nå som jeg skriver blogg, har jeg fått en litt annen holdning til det. Særlig når det kommer til reviews… det funker liksom ikke hvis man ikke er ærlig. Jeg mener fortsatt at man kan være negative på en hyggelig måte – det er ikke nødvendig å være slem. Produktene jeg vil fortelle om i dag er fra e.l.f, og jeg har både positive og negative ting å si om disse leppestiftene.

Leppestiftene heter Matte Lip Color, men da jeg gikk inn på hjemmesiden for å finne prisen, fant jeg de ikke, så jeg vet ikke om de selger de på den britiske siden lenger (den amerikanske sender ikke til Norge). Det er jo synd, for de er veldig fine.

IMG_2466a

IMG_2479a

Jeg har fire forskjellige farger: to ganske like rosa farger, en brun, og selvfølgelig en rød.

IMG_2471a

Den rød (Rich Red) er favoritten min, og helt klart den jeg har brukt mest.

IMG_2475

Som dere ser er leppestiftene veldig tynne, og det er det mest negative med dem, synes jeg. De virker veldig skjøre, og jeg skrur aldri mye av selve leppestiften opp når jeg skal bruke den, i frykt for at den skal brekke. Man kan ta av den lille delen som viser fargen i bunn, og det er en spisser du kan bruke på leppesiften når du har brukt den en stund. Jeg tror ikke dette er noe jeg kommer til å bruke, for jeg synes det er litt greit når de begynner å flate seg ut litt. Da synes jeg de er lettere å bruke.

De tre andre fargene har jeg ikke brukt like mye ennå, men jeg synes brunfargen (Praline) er veldig fin. Jeg endte opp med to rosafarger som var ganske like fordi jeg bestilte de på hver sin bestilling, og da jeg bestilte den siste sjekket jeg ikke fargene jeg hadde fra før av. De er ikke helt like, og er mer forskjellig enn det ser ut som på bildene. Av de to rosa er Tea Rose den fineste.

elf lipsticks

Det jeg liker best med disse leppestiftene er at de holder seg lenge på leppene. De tørker ikke ut, og er behagelig å ha på seg. Selv om tubene er ganske tynne, får man en god del produkt i hver leppestift. De er lette og ta med seg, og passer i de fleste vesker siden de er så tynne. Perfekt å ta med seg på fest eller hvis man skal ut en lørdag.
Som jeg nevte i stad, så skulle jeg ønske det kunne være litt mer tykkelse på dem. En litt større leppestift hadde ikke gjort meg noe 🙂 Før du har brukt de litt, går det heller ikke an å skru fargen helt ned i tuben, så noe av leppestiften stikker alltid opp, og da er det litt vanskelig å ta på korken uten å være nær leppestiften. Dette bør selvfølgelig ikke være et problem for alle, men jeg har slitt litt med det 🙂 På den positive siden, korken sitter veldig godt, og det er ikke fare for at den faller av i veska.

IMG_2495

Hva er din favoritt leppestift? Hvilken farge bruker du mest?

~Pia~

Reklamer

2 kommentarer om “Review: e.l.f. Matte lip color

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.