En ny Belle

Det har blitt en ny trend å lage de klassiske eventyrene, eller som vi tenker på dem, de klassiske Disneyfilmene, om til live-action filmer de siste årene. Det har blitt laget en ny vri på Tornerose i filmen Maleficent, og i løpet av året kommer både Askepott og Peter Pan.

For noen uker tilbake ble det kjent at Emma Watson har fått rollen som Belle når de skal lage Beauty & the beast (tror planen er at den skal komme i 2016). Jeg tror hun kommer til å passe perfekt. Belle har alltid vært favoritten min av Disneyprinsessene (fram til Frozen kom, nå er Anna en klar favoritt), og Emma Watson har alltid minnet meg om Belle. Jeg er jo en stor fan av Harry Potter filmene, men for å være helt ærlig syns jeg Emma Watson har vært bedre i andre ting hun har gjort etter det. Jeg synes hun hadde en tendens til å overspille i HP-filmene (spesielt i nr 5), men hun var helt fantastisk i Noah (les hva jeg synes om filmen her).

Nå skal ho altså spille Belle, og jeg gleder meg veldig. Jeg synes det er kult at de lager disse klassikerne på nytt, så lenge det blir gjort på en bra måte og jeg blir fornøyd 🙂 🙂 Jeg likte Maleficent veldig godt, og selv om historien var litt annerledes enn den vi kjenner fra Disney, så gjorde ikke det noe. Jeg tror faktisk jeg likte den bedre sånn de hadde skrevet den.

Neste steg er nå å vente på at de ansetter skuespillerene til de andre rollene. Det blir spennende! People.com hadde kommet med forslag til hvem som kunne spille de andre rollene. Bl.a hadde de foreslått Joe Manganiello til Gaston, og jeg ser den 🙂

Beauty & the Beast har alltid vært en av Disneyfavorittene mine. Derfor er jeg veldig glad for at Emma Watson fikk rollen. Det er rart hvor mye det betyr at man selv blir fornøyd med hvem som skal spille de forskjellige rollene i filmene man er fan av. Jeg husker jeg hadde det på samme måte da de skulle finne skuespillere til The Hunger Games.
For moro skyld tenkte jeg å dele et par av mine egne forslag til de noen av de andre rollene 🙂 (Jeg sjekket nettopp imdb.com igjen, og det er rykter om at Emma Thompson har fått rollen som Mrs. Potts)

Faren til Belle:

Danny Devito                                                                                Jim Broadbent

Danny DeVito by Gage Skidmore 3.jpg                            
(Bilde lånt fra: http://en.wikipedia.org/wiki/Danny_DeVito og http://misc.thefullwiki.org/Jim_Broadbent)

Lumier:

Rhys Ifans                                                                               Matthew G

Rhys Ifans                             Matthew Gray Gubler
(Bilde lånt fra: http://www.moviepilot.de/people/rhys-ifans og http://www.mobiarch.net/matthew-gray-gubler.html)

Eddie Kaye Thomas

Scorpion
(Bilde lånt fra: http://tenplay.com.au/channel-ten/scorpion/cast/eddie-kaye-thomas)

Udyret:

James McAvoy                                                                     Tom Felton (Guros forslag)

          Tom Felton
(Bilde lånt fra: http://ohnotheydidnt.livejournal.com/24257506.html og http://www.craveonline.com/tv/interviews/584655-exclusive-interview-tom-felton-on-full-circle-murder-in-the-first)

Tyler Posey

Tyler Posey
(Bilde lånt fra: http://www.listal.com/viewimage/3951635h)

Oppdatering fredag 06.03.2015:

I dag fikk vi vite at det er flere av rollene som er klare. Jeg var ganske langt fra med mine forslag, men jeg er ikke misfornøyd med noen av de som har fått rollen, heller spent 🙂

Selveste Gaston skal spilles av Luke Evans (Aramis fra The Three Musketeers 2011). Jeg tror han kan være en perfekt Gaston, og nå gleder jeg meg bare enda mer til å se filmen.

Så er det kanskje filmens viktigste rolle, selve Udyret. Den rollen har gått til Dan Stevens Downton Abbey). Jeg har ikke sett han i noe før, men jeg skal innrømme at jeg er veldig spent på han. Han tror han kommer til å passe ganske bra, og jeg synes heller ikke jeg var så langt unna da jeg foreslo James McAvoy 🙂

Det har også blitt oppført to andre skuespillere, men det er bare rykter ennå. De er Timothy Spall (Wormtail i Harry Potter filmene) som Maurice (faren til Belle) og Matt Lucas (Little Britain) som Gaston’s sidekick Lefou.

Hvem ville du helst sett spille de forskjellige rollene i Beauty and the Beast? Er du enig i Emma Watson som Belle, Dan Stevens som Beast og Luke Evans som Gaston?

~Pia~

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s