Vikersundsbakken

Jeg har aldri vært veldig flink til å utfordre meg selv, men det er noe jeg har blitt flinkere til de siste to årene. Nå i det siste har mange av utfordringene vært i forbindelse med den nye livsstilen vår, og det har faktisk vært morsomt. Det begynte med at vi utfordret oss selv til å gå tur oftere, spise mer fisk, og mer grønnsaker. Den siste utfordringen er en jeg er veldig spent på… Vi skal gå opp alle trappene i Vikersundsbakken. 

Det skjer på søndag, og vi er klare. Maria skal også være med, så vi gjør det ikke alene 🙂 Jeg tror det kommer til å bli kjempe tungt, og jeg kommer nok til å slite, men jeg vil gjøre det. Jeg vil klare det, og gleder meg til å stå på toppen og vite at jeg gjennomførte det! 

~Pia~ 

Reklamer

3 kommentarer om “Vikersundsbakken

  1. toveenger sier:

    Jeg gikk opp der for en liten tid siden og fikk litt sjokk over hvor tungt det var, men jeg kom meg opp og det tror jeg nok dere klarer også 🙂 Tut når dere kjører forbi meg da 😛

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.