Gratulerer med dagen, pappa

Gratulerer så mye med dagen 🙂 Vi skal ikke feire deg før i morgen, men siden det er i dag den store dagen er, så måtte vi jo finne på noe. Bloggen har blitt en fin måte å dele en hilsen på, så i dag er det din tur.

IMG_0331

Du skal jo feire bursdagen din hele helga. Sammen med venner i kveld, med oss i morgen, og de andre i familien på søndag. Det blir litt av en helg 🙂

IMG_3884

Tusen takk for at du er den du er, og alt vi har blitt pga deg. Du er en helt fantastsik pappa og vi har vært heldige som endte opp med deg 🙂 Du passer alltid på oss, og vet hva vi trenger. Vi har det veldig morsomt sammen, og selv om den kan være ganske intern, så er vi veldig glad for at vi har arvet humoren din. Du får oss alltid til å le med vitsene og kommentarene dine.

IMG_3993

En annen ting vi har felles er London, og hvor godt vi liker oss der. De beste Londonturene er sammen med deg og mamma.

IMG_1245

Vi pleier å inkludere et minne eller to i disse type blogginnlegg, og en av de tingene jeg aldri kommer til å glemme er turen til Gøteborg da vi gikk på ungdomsskolen. Det er ikke mange som ender opp på overnattingstur til Gøteborg når de egentlig bare skulle en tur til Strømstad for litt harry-shopping.
Guro og jeg hadde noen dager fri pga tentamen, og du hadde fri fra jobben, så vi dro til Sverige mens mamma var på jobb. Vi ble stående i kø, og jeg husker ikke helt hvordan det skjedde, men du foreslo at vi skulle dra til Gøteborg og overnatte der. Vi hadde jo ikke med noen ting, men jeg husker jeg hadde sommerfugler i magen hele turen dit. Det var så spennende å gjøre noe sånt uten at det var planlagt. På veien ringte vi mamma og sa at hun måtte ringe bestefar for å få han til å hente ho, for vi kom ikke hjem den den dagen.
I Gøteborg la vi oss inn på et hotell, og det var spennede fordi Guro og jeg fikk eget rom. Vi spiste middag på Peppes (dette var ekstra gøy fordi det var før vi fikk det til Moss, så det var ikke et sted vi spiste ofte). Vi gikk på kino og så på Shanghai Knights, og dagen etter var vi innom Svinesund for å handle det vi egentlig skulle. Vi stoppet også innom et kjøpesenter i Sverige, og kjøpte gave til mamma 🙂

Så takk igjen pappa. Takk for alt du er, gjør og sier 🙂 Du er verdens beste pappa, og vi er kjempe glad i deg 🙂

IMG_1976

IMG_0357

Gratulerer med dagen. Gleder oss til å feire deg i morgen.

SAM_2108-1

~Guro og Pia~

 

Reklamer

En kommentar om “Gratulerer med dagen, pappa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.