3 lunsjforslag

Det er ingen hemmelighet at Guro og jeg prøver å spise sunnere, og en av de største utfordringene for meg, er å få spist nok måltider i løpet av dagen. Lunsj blir ofte frokost, og mellommåltid er et ukjent konsept. Jeg prøver å bli flinkere, men det tar tid.

Noe annet jeg alltid har synes er vanskelig, er å være kreativ når det kommer til lunsj. Det blir fort kjedelig hvis man spiser det samme hver dag (brød), og jeg har funnet ut at hvis jeg prøver å variere litt, synes jeg lunsjen blir bedre, og jeg klarer å spise sunnere.

Det er sikkert ikke bare jeg som synes det er vanskelig å komme opp med lunsjforslag, så derfor tenkte jeg at jeg kunne dele 3 ideer med dere i dag. Jeg presenterer dem i matbokser, så de kan tas med på skolen eller jobben.

Matboksene har vi kjøpt på Kitchen, og jeg synes de er helt geniale.

IMG_3833

Boksen er delt inn i et stort (med lokk) og to små rom, noe som gjør at man kan få med seg litt forskjellig uten at det må ligge oppå hverandre.

IMG_3837

Lunsj 1: Salat med spekeskinke

IMG_3876

Her brukte jeg restene av salaten som vi hadde til middag dagen før. Jeg tok også med litt mais og litt oppkuttet spekeskinke. Som drikke tok jeg med en appelsinjuice (kjøpt på Matland). Hvis du vil ha med dressing, kan du enten ta det på med en gang, eller ta det med ved siden av. Ha det i en liten plastboks, eller du kan ta det i en liten brødpose, og når du skal ha det på salaten, klipper du et lite hull i den ene enden (som en sprøytepose) og klemmer det ut. Jeg la også med en plastgaffel, men hvis dette er til jobben kan det jo hende dere har bestikk der dere kan bruke.

Lunsj 2: Wrap og yoghurt

IMG_4167

Her lagde jeg en kald wrap med ønsket fyll. Jeg hadde smøreost, baby spinat og spekeskinke på min. Som tilbehør valgte jeg cherry tomater og appelsinjuice. Inkluderte også en Go Morgen yoghurt.

Lunsj 3: Rugsprø med smøreost og paprika

IMG_4161

Det siste forslaget er ganske enkelt, men veldig godt. Her kan man jo bruke den smøreosten man liker best. Jeg elsker den nye smøreosten fra Tine med chili og lime. Jeg er helt hekta! Tok også med en Go Morgen yoghurt og appelsinjuice.

Håper disse forslagene hjelper litt, eller inspirerer noen nye ideer. Hva er din favorittlunsj?

~Pia~

Reklamer

3 kommentarer om “3 lunsjforslag

  1. Tilbaketråkk: 3 lunsjforslag | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.