Naked 1 fra Urban Decay

IMG_4571

Denne paletten var det første dyre sminkeproduktet jeg kjøpte meg, men jeg har aldri angret på det. Jeg kjøpte min på ebay sommeren før jeg flyttet til Newcastle, og en av de første tingene jeg kjøpte da jeg kom til Newcastle var denne paletten. Det skulle være en gave til Guro når hun kom på besøk. Jeg var så utrolig fornøyd med min, så jeg ville at ho skulle ha en også 🙂

Jeg bruker som regel bare brun øyenskygge, så denne er perfekt for meg. Det er en god blanding av forskjellige brunfarger, og man kan få både dag og kveldssminke ut av denne.

IMG_2852

Jeg har brukt denne paletten utrolig mye, og det er Naked 1 jeg tar med meg når jeg er ute og reiser. Føler jeg får alt jeg trenger i en palett, og så slipper jeg å ta med meg flere.
Mine mest brukte farger er Naked, Buck, Smog og Toasted. Jeg har aldri brukt Creep, men det er fordi jeg har ikke bruk for en svart øyenskygge. Det blir litt for mørkt for meg, og jeg bruker ikke eyeliner, så jeg kan ikke bruke den til det heller. Gunmetal er også en farge jeg bruker lite. Man får sjelden brukt alle fargene i en palett, og i Naked 1 er det bare en eller to øyenskygger jeg ikke bruker mye, eller i det hele tatt, og det synes jeg er veldig bra når det er 12 øyenskygger totalt.

IMG_4581

IMG_4580

Jeg har Naked 2 og 3 også, men 1 kommer alltid til å være favoritten min. Jeg liker også pakningen veldig godt 🙂 Den er trygg å putte i kofferten på tur, og jeg trenger ikke bekymre meg for at den skal bli ødelagt.

IMG_4576

Det fulgte også med en sminkekost, men den har jeg kastet, for den var jeg ikke særlig fornøyd med. Kosten som følger med i 2 og 3 er mye bedre.

Jeg nevnte denne paletten i The Perfect palette tagen vi la ut for en stund siden. Du kan se den videoen på youtube-kanalen vår: NTwinsBlogg.

~Pia~

Reklamer

2 kommentarer om “Naked 1 fra Urban Decay

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s